Kék hét – rendőrségi hírek

77

Halálos biciklis gázolás
Balánbányai férfi múlt pénteken este Csíkdánfalva és Csíkszent­domokos között, az európai út csíkszenttamási szakaszán láthatósági mellény nélkül közlekedő biciklist gázolt el. A 60 éves csíkkarcfalvi áldozat a helyszínen életét vesztette.

Kamaszokat ért súlyos baleset
Öt 15 és 16 éves tinédzser autózott a Csíkszeredához tartozó Szécsenyben szombaton késő este. Az autót az egyik 16 éves fiatal vezette, magától értetődően jogosítvány nélkül. Feltehetően túl gyorsan hajtott a gödrös, köves földúton, aminek következtében az autó felborult és minden utasa megsérült. A három fiú és két lány koponya- és végtagtöréseket, illetve más sérüléseket szenvedett.

Keresztúron kapták el a hamis jogosítványosokat
Izgalmas napja volt hétfőn a székelykeresztúri rendőröknek: két olyan autóvezetőt is fülön csíptek, akik látszólag külföldön kiállított, a valóságban azonban érvénytelen jogosítvánnyal vezettek. Az egyikük egy gyimesbükki férfi volt, akit Székelykeresztúron kaptak el, a másikuk pedig egy Maros megyei, fehéregyházi személy, akit Újszékelyen füleltek le. Mindkettőjüket jogosítvány nélküli autóvezetéssel, valamint hamis okiratok használatával gyanúsítják.

Ittasan okozott balesetet Kápolnásfaluban
Közúti baleset történt hétfőn Kápolnásfaluban, az országúton: helybéli, 33 éves férfi Székelyudvarhely irányába tartott, amikor átsodródott az út ellentétes oldalára és frontálisan ütközött szemből érkező gépkocsival. Mindkét autóban anyagi károk keletkeztek, a vétkes sofőrről ráadásul megállapították, hogy szeszes italt fogyasztott, mielőtt volán mögé ült: 1,18 mg/l légalkohol-koncentrációt mértek a leheletében.

Gyalogosokat gázolt a járdán
Két gyalogost gázolt a járdán 60 éves férfi szerdán Balánbányán. A 67 és 64 éves áldozat szabályosan közlekedett, a vétkes autóvezető pedig kanyarban előzött másik autót. Közben viszont felhajtott a járdára, és súlyos sérüléseket okozott a két személynek, akiket a csíkszeredai kórházba szállítottak. A sofőr ellen gondatlanságból elkövetett testi sértés gyanújával nyomoznak.

Ditróban találták meg az eltűnt korondit
Kedden 69 éves eltűnt férfiről érkezett bejelentés a korondi rendőrségre. A férfit már hétfőn nem találtak sehol a családtagjai. Az eltűnt férfi miatt országos keresési parancsot is kiadtak. Nem volt azonban sokáig távol a családjától, egy nappal később ugyanis Gyergyóditró területén találták meg, és biztonságban hazaszállították.

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek