Kék hét – rendőrségi hírek

60

Törtek-zúztak, rendőrt vertek
Balánbányai szórakozóhelyen kötekedett a vendégekkel és rongálta meg a berendezést egy helyi testvérpár szombat este. A lokál tulajdonosa riasztotta a rendőrséget: két járőröző érkezett a helyszínre, azonban az agresszív fiatalok őket is megtámadták, ütötték és rúgdosták őket. A fiúkat az apjuk ezután hazavitte, azonban a következő napon a csíkszeredai bíróság elrendelte 30 napos előzetes letartóztatásukat.

Egy éve ellopott számítógépeket találtak meg
Három székelyudvarhelyi fiatalt (két 17 évest és egy 15 évest) gyanúsítanak azzal, hogy tavaly májusban eltulajdonítottak két számítógépet és a hozzájuk tartozó képernyőket egy helyi közintézményből. A rendőrség a múlt héten akadt a tettesekre, és az ellopott javakat maradéktalanul visszaszolgáltatták a tulajdonosoknak. A fiúk ellen eljárás indult.

Szabálytalanul előzött, baj lett belőle
Éppen hazafelé tartott Szentegyházáról egy csíkszeredai férfi, akinek feltehetően sietős volt az útja vasárnap, ugyanis egy egész sor autót készült megelőzni, ezért áthajtott az út ellentétes sávjára, ahol korábban szabályosan előzésbe kezdett egy másik autó mögötte. A két jármű összeütközött, aminek következtében megsérült a szabálytalanul előző kocsi vezetője és utasa.

Ittasan robogózott, meg is lett a baj belőle
Székelyszenterzsébeti férfi kedden Újszékelyen szülőfaluja felé tartott robogójával, amikor a megyei út egyik kanyarjában elveszítette egyensúlyát, és járművével beborult az útszéli árokba. A helyszínre kiérkező rendőrök megállapították, hogy 0,30 mg/l alkoholszint volt a leheletében, ugyanakkor a férfinak semmilyen járműre nem volt érvényes jogosítványa, így két bűncselekmény elkövetésével is gyanúsítják.

Kezelt emelt az asszonyra, nem kellett volna
Gyergyóditróban kitört családi konfliktushoz riasztották a gyergyószentmiklósi rendőröket szerda délután: egy férfi bérelt lakásukban ütlegelte feleségét. A házaspárnak három gyermeke is van, 3, 4 és 11 évesek, akiket a nagyszüleikhez vittek át. Oda menekült később a férje által megvert asszony is. Az incidens után a férfi ellen távoltartási végzést állítottak ki, ugyanakkor családban elkövetett erőszak gyanújával indul eljárás ellene.

HN-információ

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek