Kék hét – rendőrségi hírek

40

Ittasan és/vagy túl bátran
Beszterce-Naszód megyei autóvezető múlt pénteken nem alkalmazkodott a télies útviszonyokhoz, Csíkcsicsó területén megcsúszott járművével és „nekilődörgött” egy oszlopnak. Mindehhez hozzásegítette a 0,66 mg/l-es légalkoholszint is. A 20 éves sofőr ellen ittas vezetés gyanújával indut eljárás, személyi sérülés nem történt.
Múlt péntek reggel 36 éves kászonaltízi sofőr Kászonújfalu felé haladva gyorshajtás miatt autójával lesodródott az úttestről és sáncba borult. 19 éves utasa könnyebb sérüléseket szenvedett.
Vasárnap kora délután csíkszentdomokosi autóvezető lejárt forgalmi engedéllyel sunnyogott Székelyudvarhely felé, Fenyéden azonban rajtakapták a turpisságon.
A hétvége három napján egyébként Székelyudvarhelyen, Szentegyházán és Csíkmadarason is horogra akadt egy-egy ittas vezető, utóbbinak jogosítványa sem volt.
Hétfőn reggel felsőboldogfalvi aszfaltbetyár 1,07 mg/l-es légalkoholszinttel közlekedve alábecsülte a felezővonal szerepét és alaposan megpeccintette Udvarhelyen egy szemből érkező autó oldalát. Személyi sérülés nem történt.
Másnap 48 esztendős udvarhelyi sofőr a városközpontban eregette a szeszszagot a volán mögül, a rendőrök pedig rajtakapták és bűnügyi eljárás indult ellene.

Nem kellett megizzadnia a 800 lejért
Trükkös csaló villogtatta meg tudását egy parajdi és egy felsősófalvi lokálban: összesen 800 lejt csalt el két jóindulatú csapos hölgyeménytől. Mindkét bárban ugyanazt a cselt vetette be: 200, 100 és 10 lejes címletű bankjegyeit váltotta volna be szerencsejátékozás céljából, a végén azonban meggondolta magát és visszakérte a 200 lejeseit, összebolondítva a pultost és „visszatartva” 400-400 lejt. Ismeretlen tettes ellen eljárás indult csalás gyanújával.

Gázolás gyalogátjárón
86 éves személyt ütött el 63 esztendős csíkszeredai autóvezető kedd délután a csíkszeredai Müller László utcában. A gyalogos szabályosan próbált átkelni a zebrán, egyetlen vigasza az lehet, hogy könnyebb sérülésekkel megúszta a peches találkozást.

HN-információ

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek