Kék hét – rendőrségi hírek

113

Decemberben loptak, most isszák a levét
Tavaly történt, de nem olyan régen, hogy elfelejtették volna: december közepén ismeretlen tettesek gázolajat és különböző javakat loptak 8500 lej értékben szépvízi erdőkitermelő járműből. A rendőrségnek mostanra sikerült azonosítania két helyi és egy csíkszeredai gyanúsítottat egy 16 és két 20 éves fiatal személyében. Minősített lopás gyanújával eljárás indult ellenük.

Lepottyant a szekérről
Ittas állapotban szekerezett szombaton 36 éves Karcfalva községbeli „fogatos”, és Jenőfalván leszédült a szekérről, könnyebb sérüléseket és kellemetlen élményt gyűjtve be magának. Helyben orvosi ellátásban részesült, de meggondolatlanságból elkövetett testi sértés bűntényének gyanújával eljárás indult ellene.
Távoltartás családon belüli erőszakért
Szombaton 47 éves balánbányai nőhöz ütött oda részeg élettársa, másnap pedig ugyancsak 47 éves maroshévízi nőt kergetett el nála 10 évvel fiatalabb élettársa. Mint a rendőrség közleményéből kiderül: utóbbi esetben a férfi és a nő egymást verte az összeszólalkozás után. Az első esetben ideiglenes távoltartási parancsot adtak ki a férfi ellen, a második esetben azonban visszautasították a felek a távoltartási intézkedést.

Kórházba sietett
31 esztendős szovátai autóvezető nem alkalmazkodott a téli útviszonyokhoz, és hétfő reggel Székelyszentlélek kijáratánál megcsúszott autójával és szemből érkező járművel ütközött. Csak műszaki mentés után tudták kiszabadítani az összeroncsolódott autóból, onnan pedig a székelyudvarhelyi kórházba vezetett az útja.

HN-információ

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek