Kecskés Dórián második lett

Nemzetközi verseny Otopeni-ben

156

Október utolsó hétvégéjén az otopeni-i műjégpályán tartották a hagyományos Crystal Skate nemzetközi műkorcsolya­ver­senyt. A felnőttek a nemzetközi kiírás mellett az országos bajnoki címért is versenybe szálltak. A Csíkszeredai Sportklub sportolója, Kecskés Dórián második lett az országos bajnokságon.

A hagyományokhoz híven, a hazai 2018/2019-es mű­korcsolyaidényt a nemzetközi Crystal Skate verseny nyitotta meg, a viadalt október utolsó hétvégéjén az otopeni-i műjégpályán tartották. A versenyen a romániai sportolók mellett szlovák, osztrák, bolgár, cseh, német, koreai, szerb, olasz és görög műkorcsolyázók vettek részt, összesen 114-en. Hargita megyéből Bogyó Löffler Mária és Simon Mária edzőnők a Csíkszeredai Sportklub, az ISK Csíkszereda és a Felcsík SK kilenc sportolójával vettek részt a viadalon.
A Crystal Skate verseny a felnőttek számára kettős téttel bírt, hiszen a nemzetközi kiírás mellett az országos bajnoki címért is harcoltak a sportolók. A férfiak mezőnyében a Sportklub műkorcsolyázója, Kecskés Dórián a második lett az országos kiírásban, míg a nemzetközi viadalon a negyedik helyen zárt.
A novice B kategóriában Ráduly Réka (ISK) a tizedik, míg Süket Alexandra (Felcsík SK) a 12. helyen zárt a Crystal Skate kiírásban. A novice A kategóriában Karda Oszkár szerepelt a legjobban, a Felcsík SK sportolója a harmadik lett. A lányok versenyében az ISK Csíkszereda három sportolója zárt jó helyeken, Antal Bernadett a tizedik, Bere Larissza a 12., míg Bere Zólya a 16. lett a harmincnégy fős mezőnyben.

Kopacz Gyula

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek