Karda Oszkár dobogós lett

97

A Felcsík SK sportolója, Karda Oszkár a az elmúlt hétvégén tartott Olympic Hopes nemzetközi versenyen a második helyen zárt. Ez volt Karda negyedik dobogós helye az idény során.

Kézdivásárhely adott otthont az elmúlt hétvégén az Olympic Hopes nemzetközi műkorcsolyaversenynek, amelyen hat országból – Anglia, Kazahsztán, Németország, Moldova, Románia, Görögország – összesen hatvanegy sportoló vett részt. A verseny egyben a hazai ifjúsági bajnokságba is számított.
Hargita megyéből három klub, az ISK Csíkszereda, a Csíkszeredai Sportklub és a Csíkkarcfalvi Felcsík SK sportolói indultak, Bogyó Löffler Mária edzőnő hat sportolóval vett részt a versenyen.
Az ifjúsági bajnokságban Andrea Ureche (ISK) a negyedik, a nemzetközi versenyben pedig az ötödik helyen zárt. A Novice A kategóriában Bere Larissza (ISK) a hatodik, Antal Bernadett (ISK) a hetedik, Bartalis Hajnalka (Sportklub) a kilencedik helyen zárt. A Cubs kategóriában Bere Zólya (SIK) a 11. letyt.
A legjobb eredményt Karda Oszkár érte el a cubs kategóriában, a Felcsík SK sportolója a második helyen végzett. Karda Oszkárnak a kézdivásárhelyi volt a negyedik olyan versenye, ahol dobogós helyen zárt. Az idény elején a 2017-es Románia-kupában a második, az idei kupakiírásban pedig az első helyet szerezte meg, a Szövetség-kupa versenyen pedig szintén a második lett.

Kopacz Gyula

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek