Karda Oszkár dobogón zárt

177

Az elmúlt hét végén tartották az év első hazai műkorcsolyaversenyét Otopeni-en. Az EduSport Trophy viadalon hat országból közel száz sportoló vett részt, Hargita megyéből hatan indultak a nemzetközi viadalon. Karda Oszkár éremmel tért haza.

Karda Oszkár a második lett

Január 4. és 7. között az otopeni-i Tiriac Aréna adott otthont az EduSport Trophy nemzetközi műkorcsolyaversenynek. A viadalon a hazai sportolók mellett török, bolgár, olasz, német és brit műkorcsolyázók álltak rajthoz, Hargita megyéből Bogyó Löffler Mária edzőnő és hat sportoló vett részt a rangos viadalon.
A legjobb eredményt a Cubs kategóriában induló Karda Oszkár érte el, a Felcsík SK sportolója a második helyen zárt. Szintén a Cubs kategóriában a lányoknál Bere Zólya a tizenegyedik lett. Az ifjúsági lányok versenyében Ureche Andreea a negyedik lett. A Novice A kategóriában három csíkszeredai sportoló indult, Ráduly Réka a hetedik, Bere Larisza a nyolcadik, Antal Bernadett a tizenegyedik helyen zárt, ők mind az ISK Csíkszereda sportolói.
A következő két hazai versenyt Kézdivásárhelyen tartják: január 18–21. között a Románia-kupáért küzdenek a sportolók, míg február 15–18. között az Olympic Hopes viadalra kerül sor.

Kopacz Gyula

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.