Karácsonyi jótékonysági koncert Csíkszeredában: Önzetlen szeretet

63

Számos kedvelt helyi énekes és zenész fogja színesíteni a Jó Arcok Együttes tagjaiból szerveződött, hasonló nevet viselő egyesület által szervezett karácsonyi jótékonysági koncertet. A gálaest december 21-én, 18 órától kezdődik a csíkszeredai Szakszervezetek Művelődési Házában. A 20 és 50 lejes támogatói jegyek már megvásárolhatók a művelődési ház jegypénztárában.

Valóban jó arcok                                                                                                                   Fotó: László F. Csaba

Harmadik alkalommal szer­vezi meg a Jó Arcok Együttes a karácsonyi jó­tékonysági koncertet, amelyre olyan Hargita megyei énekeseket és együtteseket hívtak meg, akik nagy nép­szerűségnek örvendenek, illetve jó példát nyújthatnak a fiatalok számára. Színpadra lép a Romantikus Medvetánc zenekar, a Jó Arcok együttes, ott lesz Gábor Rudolf, Antal Blanka és még sokan mások.
Az eseményre már kaphatók a 20 és 50 lejes értékű támogatói jegyek a csíkszeredai művelődési ház jegypénztáránál. Ezenkívül összesen 400 ingyenes belépő készült a csíkszeredai gyermekvédelmi központ és a csíksomlyói Szent István Gyermekotthon lakói, a Hargita Megyei Mozgássérültek Szervezetének tagjai, valamint a gyermekotthonból már kikerült személyek számára.
A rendezvényen a nehéz sorsú családok között kisorsolnak két feldíszített karácsonyfát, illetve a Facebookon meghirdetett játék résztvevői közül ketten szülinapi tortával térhetnek majd haza, a két tortát a csíkszeredai Novák és a Bakó cukrászda készíti el.
− Mi tudjuk, hogy mit jelentett az, ha valakitől kaptunk valamit. Épp ezért most szeretnénk továbbadni azt, amiben évekkel ezelőtt mi is részesültünk – emelte ki András Ervin, a Jó Arcok Egyesület önkéntes tagja.
A szervezők a jótékonysági koncert kezdete előtt egy órával fogadják mindazokat, akik adományt szeretnének felajánlani a nehéz sorsban élő családok számára. Leginkább tanszerekre, játékokra, könyvekre, tartós élelmiszerekre és édességre van szükség.

Szilágyi Dalma-Orsolya

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek