Kapust igazolt az FK

68

Visszatért a teremlabdarúgó Európa-bajnokságtól a csoportmérkőzés után búcsúzó romániai válogatott csatára, Szőcs László, illetve a kerettel tartó Jakab Zoltán is az FK Székely­ud­var­helyhez, és máris folytatják a közös munkát a jövő hétvégi kupameccsre készülve. Velük együtt új kapus érkezett Szé­kely­udvarhelyre.

A korábbi ifi válogatott kapussal féléves szerződést kötöttek Fotó: fkszekelyudvarhely.ro

Ettől a héttől kezdődően már teljes erőbedobással hangol az FK Székelyudvarhely teremlabdarúgó-csapata a hamarosan kezdődő tavaszi idényre. A szezon a Románia-kupa találkozójával indul jövő hétvégén, az FK a CSM Iași otthonában vívhatja ki a továbbjutást a legjobb nyolc közé. Ennek a párharcnak még nincs kitűzve a hivatalos kezdési időpontja.
A keret teljes, ettől a héttől már együtt tréningeznek a fiúk – hazaérkezett a szlovéniai Eb-ről Szőcs László játékos és az edző Jakab Zoltán. A mezőnyjátékos kevés szerepet kapott a kontinenstornán, mindkét csoportmeccsen pályára lépett, pár percet töltött a játéktéren. Egyetlen új arcot találunk a keretben, egy hete az FK-val készül Mihai Tătar. A 23 éves kapus évekig tagja volt a román ifjúsági válogatottnak, szerepelt a Kolozsvári Clujanában és a CSM Iași-ban. Legutóbbi klubja a Marosvásárhelyi City’US volt. A hálóőrrel féléves szerződést kötöttek, hosszabbítási lehetőséggel. Az FK február 13-án, kedden 18 órától a háromszéki Zabolára utazik, ahol bemutató meccset játszik a másodosztályos Kézdivásárhelyi KSE-vel.
Az 1. Liga alapszakasza a kupameccset követő hétvégén, február 25-én folytatódik, egy igazi rangadóval indítanak, a címvédő Dé­vai Autobergamót fogadják saját közönségünk előtt. A Románia-kupában, mint ismert, a Csíkszere­dai Imperial Wet a Du­nă­rea Călăra­și vendége lesz, míg a második ligában szereplő Gyer­gyó­szentmikló­si Inter a Marosvásárhelyi City’US-t fogadja. A csíkiak továbbjutásuk esetén a Bu­co­vina Vicov – Gala­ci United páros győztesével, míg az FK Szé­kely­udvarhely összekerülhet a Gyer­gyó­szentmiklósi Interrel.

HN-öszeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek