Kurzust és konferenciát szerveznek

Arbor programok

164

Ingyenes kurzusokat indít jövő héten az Arbor Vállalkozók Szövetsége. Marketing és humánerőforrás területeken képezhetik tovább magukat a résztvevők, vizsgát követően pedig a munkaügyi minisztérium által elismert oklevelet kapnak.

Fotó: Lázár Hajnal

Marketingkurzus kezdődik hétfőn az Arbor Vállalkozók Szövetségének szervezésében Gyergyószent­miklóson. Részt vehetnek munkavállalók, részvényesek vagy akár cégtulajdonosok is, végzettségi kötöttség nincs.
A képzés első részét hétfőn és kedden 12 és 20 óra között tartják, a második részt pedig egy héttel később, április 15-én és 16-án. Humánerőforrás-menedzseri kurzusra is lehet jelentkezni, ez esetben azonban a felsőfokú végzettséggel rendelkezőket várják, valamint a munkaszerződéssel dolgozó alkalmazottakat. A képzés első része április 10-én és 11-én lesz, a második rész pedig április 17-én és 18-án.
Mindkét kurzus vizsgával zárul április 24-én. Sikeres vizsga esetén a marketingképzés résztvevői vállalkozói oklevelet kapnak, a másik kurzus elvégzői pedig humánerőforrás-menedzseri oklevelet – mindkettőt elismeri a munkaügyi és tanügy-minisztérium.
A képzések helyszíne az Arbor Vállalkozók Szövetségének székhelye a Kossuth Lajos utca 208/A szám alatt. Madaras Gyöngyvér ügyvezető elmondta: mindkét ingyenes kurzusra lehet még jelentkezni (0731–311891, office@arbor.ro). Ugyanazon személy csak az egyik kurzuson vehet részt, de ugyanattól a cégtől több résztvevő is jelentkezhet.
Az Arbor gazdasági konferenciát is szervez a jövő héten, Hargita Megye Tanácsának Fejlesztési Ügynökségével közösen. 17 témával várják az érdeklődőket: szó lesz többek között pályázati lehetőségekről, turizmusról, környezetvédelmi engedélyekkel kapcsolatos újdonságokról, szervezetek felépítéséről, támogatásokról, munkapszichológiáról, szállításról, gazdasági felmérés eredményeiről s még a pápalátogatásról is szó esik majd. A konferenciára a belépés ingyenes. Az előadók rövid bemutatkozása után kiscsoportos beszélgetéseken tájékozódhatnak a résztvevők az egyes témákban. A rendezvény csütörtökön 10 órától kezdődik a Szilágyi vendéglőben.

Lázár Hajnal

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek