Kék hét – rendőrségi hírek

53

Élelmiszert és vallásos tárgyakat lopott
Múlt csütörtökön este éppen egy gyergyótölgyesi házból lépett ki a tolvaj, amikor a helyi rendőrség tetten érte. A 21 éves fiatalember élelmiszert, különböző javakat és vallásos tárgyakat vitt volna magával az egyik portáról, de végül csak a minősített lopás és rongálás gyanújával maradt, amelynek ügyét a maroshévízi bíróságon tárgyalják.

A segítségét kérte, az meg ellopta biciklijét
Egy gyegyóújfalvi férfi felbérelt egy embert, hogy a háza körüli javítási munkákban segítsen neki. A munkás múlt csütörtökön meg is érkezett a helyszínre, de ahelyett, hogy dolgozni kezdett volna, inkább meglépett munkaadója biciklijével. A rendőrség végül Gyergyótekerőpatak területén kapta el a tolvajt, amint éppen hazafelé karikázott.

Hétvégi házakat rámolgatott ki
A borszéki és maroshévízi rendőrségnek múlt héten sikerült elkapnia egy borszéki tolvajt. A 19 éves fiú az év első hónapjaiban több hétvégi házba is betört, ahonnan elektronikai eszközöket, építkezésben használatos elektromos szerszámokat, és összesen több mint 20 ezer lejt tulajdonított el. Emellett egy 80 évesnél idősebb házaspárt is meglopott a lakásában.

Nem zárta le az autóját, el is lopták
Egy zetelaki nő arról értesítette a helyi rendőrséget múlt pénteken, hogy az azelőtti éjszaka ellopták a háza előtt leparkolt autóját. Mint kiderült, a nő az indítókulcsot az autóban felejtette, mintegy felkínálva a járművet a tolvajoknak. Az autót később megtalálták a rendőrök, azonban a benne lévő javakat ellopták. Az elkövetőre is rábukkantak végül, egy 20 éves helyi fiatalember volt, aki aznap éjszaka egy haszongépjárművet is feltört Zetelakán. A gyanúsított korábban még követett el ilyen bűntetteket. A rendőrség az eset kapcsán arra figyelmeztet, hogy az autónkat mindig zárjuk be, és a kulcsot vigyük magunkkal.

Hídfőnek ütközött kvadjával, életét vesztette
Egy székelyudvarhelyi fiatal a Homoródremete és Udvarhely közötti útszakaszon szenvedett halálos balesetet vasárnap délután. A 19 éves fiú szülővárosa felé haladt négykerekű motorjával, amikor egy kanyart feltehetően túl gyorsan vett be, aminek következtében egy hídfőnek ütközött, és életét vesztette.

Eltűnt kisfiút találtak meg a rendőrök
A homoródszentmártoni rendőrséget riasztotta egy férfi szerdán este azzal, hogy eltűnt a négyéves kisfia, akit aznap délután egy Gyepeshez tartozó esztenán magára hagytak, és több mint egyórás keresés után sem találták meg. A székelyudvarhelyi rendőrséggel karöltve 16 fős csapat indult a kisfiú keresésére, akit este 11 órakor Gyepes közelében találtak meg kihűlt állapotban. Elsősegélynyújtásban részesült, majd hazaszállították, ahol a szülei gondozzák tovább.

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek