Jövő héttől ismét dolgoznak

Zsögödi korszerűsítés

51

Az oszlopok és a huzalok eltávolításának idejére elvonult a Zsögödi Nagy Imre utcából az átfogó felújítással foglalkozó kivitelező, de jövő héttől nekifognak a munkának.

Vágják a huzalokat a Szász Endre utcában. Változó utcakép Fotó: Márk Boglárka

Félbeszakította a munkát, és ideiglenesen kivonult a Zsögödi Nagy Imre utcából az aszfaltozással megbízott székelyudvarhelyi Multipland Kft., mivel az áramszolgáltató Electrica, valamint a telekommunikációs szolgáltatók még nem távolították el a régi villanyoszlopokat, illetve az azokon található vezetékeket. A kivitelező pedig jobbnak látta, ha a szerelések idejére szünetelteti a munkálatokat – tájékoztatott a pénteki városi tanácsülésen Szőke Domokos alpolgármester.
A vezetékek eltávolításával foglalkozó szakemberek egyébként tegnap már a Szász Endre utca szakaszán vágták le a huzalokat, és az átfogó útfelújítás szakaszán délben már csak néhány oszlop állt.
Az alpolgármester pénteki tájékoztatása szerint május 7-től kezdődően folytathatják az aszfaltozást, és várhatóan júliusban lezárul az utca teljes felújítása.
A szintén zsögödi Kicsimező utca felújítására meghirdették a közbeszerzési eljárást, amely még mindig folyamatban van, míg a Kőbánya utcában technikai problémák merültek fel, ezért nem dolgoznak az útépítők.

Márk Boglárka

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.