Jövő év júliusára halasztották az Electric Castle fesztivál megrendezését

32

Jövő év júliusára halasztották az Electric Castle fesztivál megrendezését – derül ki a fesztivál Facebook-oldalán található bejegyzésből.

A fesztivált évek óta a Kolozs megyei Bonchidán található Bánffy-kastély környékén rendezik, az idei kiadás időpontja július 15–17-e lett volna, de a koronavírus-világjárvány miatt 2021. július 14–18-ra halasztották.

A szervezők azt írják a bejegyzésben: hét éven keresztül arra törekedtek, hogy a fesztiválozók biztonságban tudjanak örülni a szabadságnak és a kikapcsolódásnak, és idén is utolsó percig keresték a megoldásokat arra, hogy megtarthassák a rendezvényt.

A távolságtartási előírások, az utazási korlátozások és a bizonytalanság azonban arra az elhatározásra juttatta őket, hogy a fesztiválra idén nem kerül sor. „Az egészségetek és biztonságotok a mi elsődleges szempontunk, és sajnos jelenleg nincs ideális forgatókönyv a fesztivál tökéletesen biztonságos körülmények között történő megszervezésére. Mindezek miatt úgy döntöttünk, hogy a legbiztosabb utat választjuk, és az Electric Castle nyolcadik kiadását 2021. július 14–18-ára halasztjuk” – olvasható a bejegyzésben.

A bonchidai fesztivál idei kiadására vásárolt jegyek érvényesek lesznek 2021-ben. Akik jövőre nem szándékoznak részt venni az eseményen, azoknak „más választásaik is lesznek” – ígérik a szervezők.

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.