Jótékonysági vásár a Kájoniban: Diáktársukon segítettek

37

A közelmúltban szenvedett motorbalesetet Simó Beáta, a csíkszeredai Venczel József Szak­középiskola tanulója. A lány egy ideig kómában feküdt, jelenleg Bukarestben, egy rehabilitációs központban gyógykezelik.

A Kájoni János Szakközépiskola Diáktanácsa adventi vásárt szervezett Beáta gyógykezelésének megsegítésére. A diákok a múlt héten három napon át süteményeket, zsíros kenyeret, teát árusítottak az iskolában. Mindössze 1-2 lej összegért lehetett vásárolni, és volt is keletje a szünetekben a harapnivalóknak. A vásár három napja alatt összesen 800 lej gyűlt össze, amelyet személyesen adnak át hamarosan Beátának a diáktanács képviselői. Ezzel az összeggel szeretnének hozzájárulni Beáta felépüléséhez, amely előreláthatóan még hosszú hónapokat vehet igénybe.
A vásárlások során tombolajegyet is lehetett venni, nagylelkű szponzorok támogatták a tombolanyereményeket. A három nap záróeseményeként sorsolták ki a nyereményeket a diákok nagy örömére. A vásár megszervezésében a diáktanács összes tagja tevékenykedett, az iskola összes osztálya vásárolt, szép példáját mutatva meg a közösségi összefogásnak. Az iskola összes diákja és dolgozója mielőbbi felépülést kíván Beátának!

HN-információ

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek