Jótékonysági koncertkörút a mozgássérültekért

Elmélkedés vallásról és vállalkozásról Csaba testvérrel

58

Négy helyszínen – Székelyud­var­helyen, Gyergyószent­mik­ló­son, Csíkszeredában és Má­ré­fal­ván – tart koncertet a Nemadomfel együttes, a körút bevételét a Hargita Megyei Mozgássérültek Szervezetének ajánlják, akik a megyeszékhelyen épülő Összefogás Háza Rehabilitációs Központ építésére fordítják. A kezdeményezők a megye vállalkozói egyesületei.

Bajkó Tibor és Keresztes Zoltán. Közösen jó ügy érdekében

Böjte Csaba ferences szerzetes a három térségben működő vállalkozói egyesületek meghívására elmélkedik vállalásról és vállalkozásról. Így főként a vállalkozókat igyekeznek megszólítani, akik talán hathatósabb támogatást tudnának nyújtani a központ befejezéséhez – mutatott rá a tegnapi, Gyergyószentmiklóson tartott sajtótájékoztatón az Arbor Vállalkozók Szövetségének elnöke, Bajkó Tibor, valamint a helyi Szent István-plébánia plébánosa, Keresztes Zoltán.
Székelyudvarhelyen, március 25-én, hétfőn 18 órától a Rákóczi Centerben lesz a koncerttel bővített elmélkedés, másnap 19 órától a gyergyószentmiklósi Szent István-templomban, 27-én, szerdán 18 órától a csíkszeredai Csíki Mozi épületében, míg 28-án 19 órától a máréfalvi kultúrotthonban tartják a jótékonysági rendezvényt.
A Csíki Vállalkozók Egyesülete (CsVE), az Udvarhelyszéki Kis- és Középvállalkozások Szövetsége (UKKSZ), valamint az Arbor Vállalkozók Szövetsége szer­vezésében megvalósuló turné teljes bevételét a Hargita Megyei Mozsággsérültek Szövetsége csíkszeredai rehabilitációs központjának építésére fordítják.
A sajtótájékoztatón többek között megjegyezték: Gyergyó­szentmiklóson dobozokat helyeznek ki az adományoknak, a többi három helyszínen pedig a belépőjegyből befolyó összeget kapja meg a mozgássérülteket foglalkoztató szervezet. Olyan vállalkozókat is szívesen látnak, akik nem tagjai egyik egyesületnek sem.

Kertész László

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek