Jótékonysági autósverseny

153

Második alkalommal szervezték meg Csíkszeredában a Best Christmas nevet viselő autós ügyességi versenyt. Az Erőss Zsolt Aréna parkolójában tartott tegnapi rendezvényen huszonkilenc autós vett részt, egy furgonnyi ajándékcsomagot gyűjtöttek össze.

A hó nem jelentett akadályt az autósoknak. Ajándékozó versenyzők Fotó: László F. Csaba

Második alkalommal tartott Csíkszeredában a Richy Racing Team jótékony célt szolgáló autós ügyességi versenyt. A Best Christmas Csíkszereda elnevezésű viadalt vasárnap az Erőss Zsolt Aréna parkolójában tartották, a versenyen összesen huszonkilenc pilóta vett részt. Meglepetésre érkeztek Szebenből, Marosvásárhelyről és Gyergyószentmiklósról is autósok, a csíkiak tábora huszonkét fővel a legnépesebb volt. Minden résztvevő kupával távozhatott a tegnapi versenyről.
Noha a hétvégi havazás sokaknak gondot okozott, az autóversenyzők számára ez nem volt akadály, hiszen a csúszós felület miatt sokkal látványosabbra sikerült a viadal. A résztvevők és a verseny támogatói viszont nem érkeztek üres kézzel, hiszen a viadal jótékonykodást, adományozást szolgált, ennek megfelelően mindenki hozott csomagot. Az eseményt követően a Csíkszeredai Szociális Központba szállították a szervezők.
– Rengeteg tartós élelmiszert, édességet, ruhaneműt, cipőt, játékot, elektronikai cikkeket adományoztak a résztvevők, amelyet mi a hagyományokhoz híven átadtunk a verseny után a Csíkszeredai Szociális Központnak. De nemcsak a résztvevők, hanem a támogatók, a Bárdi Autó, a wrt-parts, az ILM Com, a Grip Unit, a Lem’s és a F. E. Zs. képviselői sem érkeztek üres kézzel, így egy másfél tonnás furgont töltöttünk meg az adománycsomagokkal – nyilatkozta a versenyt követően Ritner Béla, a Richy Racing Team elnöke.

Kopacz Gyula

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek