2021, január 27, szerda.
custom_html_banner1

Jótékonykodnak az autósok

Jótékonysági autós ügyességi versenyt tartanak vasárnap Csíkszeredában. Nemcsak a versenyzőket, hanem az adományozókat is várják az Erőss Zsolt Aréna parkolójában.

Nem mindennapi ötletet valósít meg vasárnap a Richy Racing Team: Csík­szeredában jótékony célra szerveznek autós ügyességi versenyt. A „Best Christmas Csíkszereda” elnevezésű viadalra nemcsak a versenyezni vágyó autósokat, hanem az adakozókat is várják a szervezők az Erőss Zsolt Aréna parkolójában.
A versenyre vasárnap 8.30 és 9.15 között lehet nevezni a helyszínen, a viadal 10 és 15 óra között zajlik majd. A szervezők három géposztályban (1-es: 800–1800 cm3; 2-es: 1800–2500 cm3 hengerűrtartalommal rendelkező autók; 3-as: hátsókerék-meghajtású autók) várják a versenyzőket, külön kategóriába sorolják majd a hölgyeket és a homokfutókat is, valamint lesz egy nyílt verseny is.
Ritner Béla, a Richy Racing Team elnöke lapunknak azt mondta, a karácsonyi autós esemény célja az adománygyűjtés. – Az adományokat a Csíkszeredai Szociális Központnak adjuk majd át a versenyt követően. Arra kérünk mindenkit, hogy hosszú szavatosságú élelmiszereket, ruhákat, játékokat, tanszereket, édességeket hozzanak magukkal, legyenek akár versenyzők, akár nézők – mondta Ritner Béla.
A viadalra ingyenesen lehet nevezni, a szervezők tervezik, hogy minden résztvevő serleget kap.

Kopacz Gyula

Előző cikkHanyatt
Következő cikkTörvényhozási gondok

Kapcsolódó cikkek:

14,354RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb