Jótékonykodnak az autósok

78

Második alkalommal szervezik meg Csíkszeredában a Best Christmas nevet viselő autós ügyességi versenyt. Nemcsak a versenyzőket, hanem az adományozókat is várják az Erőss Zsolt Aréna parkolójában szombaton délelőtt.

Második alkalommal szervez Csíkszeredában a Richy Racing Team jótékony célt szolgáló autós ügyességi versenyt. A Best Chrsitmas Csíkszereda elnevezésű viadalra nemcsak a versenyezni vágyó autósokat, hanem az adakozókat is várják a szervezők az Erőss Zsolt Aréna parkolójában.
A versenyre szombaton 9 órától óra lehet ingyenesen nevezni a helyszínen, a viadal 10 órakor kezdődik. A szervezők három géposztályban (1-es: 800–1800 cm3; 2-es: 1800–2500 cm3 hengerűrtartalommal rendelkező autók; 3-as: hátsókerék-meghajtású autók) várják a versenyzőket, külön kategóriá­ban sorolják majd a hölgyeket és a homokfutókat is, valamint lesz egy nyílt verseny is.
Ritner Béla, a Richy Racing Team elnöke lapunknak azt mondta, a karácsonyi autós esemény célja az adománygyűjtés. – Az adományokat a Csíkszeredai Szociális Központnak adjuk majd át a versenyt követően. Arra kérünk mindenkit, hogy hosszú szavatosságú élelmiszereket, ruhákat, játékokat, tanszereket, édességeket hozzanak magukkal, legyenek akár versenyzők, akár nézők – mondta Ritner Béla.

Kopacz Gyula

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek