péntek, november 27, 2020
custom_html_banner1

Hirdetés

Jól szerepeltek idegenben a csíki ifik

Két győzelem és egy döntetlen a mérlege az FK. Csíkszereda korosztályos ifi csapatainak a hazai utánpótlás-bajnokságok hetedik fordulójában. Valamennyi korosztályban dobogós helyet foglalnak el az ifjú csíki labdarúgók az U19-es és U17-es csapat a második helyen áll, míg az FK U16-os korosztályú csapata úgy harmadik, hogy az őt két ponttal megelőző, második helyezett LPS Suceava egy mérkőzéssel többet játszott.

Remekelnek az idény első felében az FK utánpótláscsapatai Fotó: Szőke Zsuzsa

Az FK Csíkszereda mindhárom korosztályos utánpótláscsapata idegenben lépett pályára. A legkisebbek, az U16-os csapata megőrizte veretlenségét az Elit ligában, két góllal múlta felül a házigazda Sepsi OSK korosztályos csapatát. Négy győzelem mellett eddig mindössze két alkalommal játszottak döntetlent. Az FK U17-es és U19-es csapata Buzăuban vendégszerepelt. Az U17-es csíki fiatalok az első félidőben 3–0 arányban vezetett idegenben, úgy tűnt, eldöntötték a mérkőzést, a vége 3–3-as döntetlen lett. Így egy pontot hoztak haza moldvából. Az FK U19-es csapata ellenben esélyt sem hagyott ellenfelének, 3–0-s félidei vezetés után 6–1-re ütötték ki a Balázs Jolánról elnevezett buzăui sport szakiskola csapatát. Legközelebb az U16-os fiatalok lépnek pályára hazai pályán szeptember 4-én a Brassói Kids Tâmpa ellen. A délelőtt 10 órakor kezdődő mérkőzést a Márton Áron Főgimnázium sportpályáján játsszák. A hétvégén, egész pontosan vasárnap Târgoviștére látogatnak. Az U17-es és U19-es csapatok a hétközi fordulóban nem lépnek pályára, a 8. fordulóra tervezett mérkőzéseiket október másodikán játsszák majd. Az FK U17-es és U19-es korosztályos csapatai legközelebb szombaton lépnek pályára hazai környezetben. Szeptember hetedikén az SC Dinamo 1948 utánpótláscsapatai látogatnak Csíkszeredába.

Eredmények
U16 Elit liga, 7. forduló: Sepsi OSK – FK Csíkszereda 0–2 Gólszerzők: Sárdi, Sándor.
U 17 Elit liga, 7. forduló: LPS Iolanda Balaş-Sőtér Buzău – FK Csíkszereda 3–3 (0–3), csíki gól­szerzők: Fischer, Veregut, Balázs.
U19 Elit liga, 7. forduló: LPS Iolanda Balaş–Sőtér Buzău – FK Csíkszereda 1–6 (0–3), csíki gólszerzők: Rácz, Simó 2, Pálhegyi, Corbu, Baga.

HN-összeállítás

Kapcsolódó cikkek:

14,237RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb