Jól szerepeltek a gyerekfocisok

62

Remek hétvégét zártak az FK Csíkszereda és az ISK Székely­udvarhely gyerekfocisai, előbbiek Kézdivásárhelyen, utóbbiak Szászrégenben nyertek tornát. A csíkiak 2005-ben született csapata a döntőben a Gyergyószentmiklósi Jövőt győzte le, az udvarhelyiek 2006-os korosztályú gárdája pedig a Besztercei Jövőt verte a fináléban, mindkét együttes veretlenül zárta a tornát.

A tornagyőztes ISK Székelyudvarhely csapata
A tornagyőztes ISK Székelyudvarhely csapata

Három Hargita megyei gyerekcsapat is pályára lépett a hétvégén, az FK Csíkszereda és a Gyergyószent­mik­ló­si Jövő 2005-ös korosztályú gárdája Kézdivásár­he­lyen, az ISK Szé­kelyudvarhely 2006-os korosztályú együttese pedig Szász­ré­gen­ben vett részt labdarúgótornán. Mindhárom megyebeli csapat dobogós helyen zárt.
Az ISK Székelyudvarhely 2006-os korosztályú gárdája Szász­ré­gen­ben játszott, ahol 12 csapat szerepelt a labdarúgótornán. Az ISK a csoportkörben 3–0-ra győzte le a Best Kids Szászrégent, 4–0-ra az MSE Marosvásárhelyt, 1–0-ra a Sporting Szászrégent, 3–0-ra a Juvenes Marosvásárhelyt és 2–1-re a Szászrégeni Lendület gárdáját, az elődöntőben az ISK Görgényt 3–1-re verték az udvarhelyiek, majd a döntőben Szász és Kiss találataival 2–0-ra diadalmaskodtak a Besztercei Jövővel szemben. A torna legjobb játékosának díját Csíki Hunor, az ISK Székelyudvarhely játékosa kapta.
Az FK Csíkszereda a 2005-ös korosztály számára kiírt Kézdivásárhe­lyi Labdarúgó-kupát nyerte meg. Az Albu László által edzett gárda a csoportkörben 4–1-re győzött a Sep­siszentgyörgyi Jövő, 2–1-re a Brassói Brașovia és 10–0-ra Barót ellen, majd a döntőben 4–0 arányban múlták felül a Gyergyószentmiklósi Jövő csapatát. A torna legjobb kapusának a csíkszeredai Becze Mátyást választották, a legtechnikásabb játékosnak pedig Köllő Csabát.

HN-információ

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek