Jól szerepeltek a csíkiak

28

Comarnic környékén tartották az elmúlt hétvégén a tájfutók országos csapatbajnokságának legu­tób­bi, valamint a városi sprintbajnokság negyedik futamát. Ugyanakkor a Cornu- és a Comarnic-kupával díjazott versenyekre is sor került. A viadalokon a VSK Csíkszereda sportolói is jelen voltak.

Zsúfolt hétvégén vannak túl a tájfutók, ugyanis az elmúlt hétvégén Prahova megye több versenynek is házigazdája volt. Comarnic és környéke adott otthont az országos csapatbajnokság legutóbbi, valamint a városi sprintbajnokság negyedik futamának, de megtartották a Cornu-, az OK Silva-, valamint a Comarnic-kupával díjazott versenyeket is. A VSK Csíkszeredát ezúttal csak három sportoló, Suciu Simion, Ráduly Réka és Ráduly Annamária képviselte.
A városi sprintversenyen a 14 éves lányoknál Ráduly Réka a negyedik helyen zárt, a felnőtt nők viadalán Ráduly Annamária szintén a negyedik helyen végzett, míg Suciu Simion a felnőtt férfiak között ugyancsak a negyedik lett.
A hosszú távú viadalon a kilencedik, míg a középtávú viadalon a 10. helyen zárt Suciu Simion, ez utóbbi távon a hatvanévesek korcsoportjában Farkas Lajos az ötödik helyen végzett. A három távot teljesítő sportolók pontokat szerezhettek a Carpathian Orienteering Trophy sorozatban, Suciu Simion pedig összetettben az ötödik helyen zárt.

Kopacz Gyula

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek