Jól sikerült főpróba

51

Remekül sikerült a Csíki Titánok versenyzőjének, Dombi Gyulának a közeledő Európa-bajnokságra való felkészülés, hiszen a csehországi Nymburkban megrendezett Teakwondo ITF versenyen a negyedik helyen zárt. Mindössze egy pontra volt a bronzéremtől az erőtörő versenyszámban.

Nagyon jó eredménnyel, illetve remek tapasztalatokkal gazdagodott Dombi Gyula, a Csíki Titánok Sport Klub versenyzője, aki az elmúlt napokban részt vett a csehországi Nymburk városában tartott nemzetközi Taekwondo ITF versenyen, amelyen 15 ország 467 versenyzője mutatta be tudását. A sportoló elmondása szerint nagyon magas volt a verseny színvonala. 23 versenyző vett részt az erőtörő versenyszámban, amelyben indult. Nagyon közel volt az éremszerzés lehetősége, csupán egy ponttal maradt le a dobogóról, így végül a 4. helyet szerezte meg. De fontosabbnak tartja azt a tényt, hogy nagyon sokat tanult ezen a versenyen és láthatta a fő riválisokat. És hogy ez miért fontos? Pontosan egy hónap múlva lesz az Európa-bajnokság az észtországi Tallinnban, amelyen a sportoló részt fog venni.
Dombi Gyula ezúton is köszönetét fejezi ki a családjának, a szüleinek, a Csíki Titánok csapatának, edzőtársainak, akik eddig is mellette voltak és biztatták. Külön kiemelné viszont a román válogatott edzőjét, Tulkos Romeót, aki folyamatosan segítette a felkészülését.
A klub elnökétől megtudtuk, a sportoló Európa-bajnokságra való felkészülésében, a kiutazásában bárki segíthet, segítséget továbbá hozzájárulást szívesen fogadnak, mivel nem olcsó dolog egy ilyen kiutazás, de biztos benne, hogy Csíkszereda, Hargita megye, a székelység hírét elviszi Európa északi felébe is. Aki valamilyen módon segíteni tud a sportolónak, az a csikititanok@gmail.com e-mail-címen, illetve a 0744–833533-as és a 0755–777655-ös telefonszámokon veheti fel a kapcsolatot az érintettel.

HN-összeállítás

A cikk a Hargita Népe március 22-i számában jelent meg.

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek