Jól kezdtek a svédek

91

A korábbi labdarúgó-világbajnoksággal foglalkozó anyagunkban megjegyeztük, hogy az esélyeseknek vélt csapatoknak nem megy. Ezt támasztotta alá Németország után Brazília teljesítménye is.

Franciaország, Argentína és Németország után Brazília is szenvedett az oroszországi labdarúgó-világbajnokság első fordulójában. A franciák ugyan nyertek az előbb felsoroltak közül, de egyáltalán nem voltak meggyőzőek. Ezt a sormintát követték a brazilok is Svájc ellen. Az 1–1-gyel végződő találkozó után a csapat sztárját, Neymart nagyon lehúzták az újságok és a szurkolók is. Aki látta a találkozót, annak érthető is.
Tegnap délután már a svédeken volt a sor, hogy ne borítsák a papírformát. Ezt meg is tették, hiszen végig jobban játszva, a videoelemzést is segítségül híva nyertek egy büntetővel. A titkos favoritnak kikiáltott Belgium könnyedén nyert a világbajnoki újonc Panama ellen.
Ma este az Oroszország – Egyiptom találkozóval viszont elkezdődik a csoportkör második fordulója. Következnek az élet-halál meccsek. Például Egyiptomnak.

Eredmények
E csoport: Brazília – Svájc 1–1 (1–0) /Coutinho (20.), illetve Zuber (50.)/.
F csoport: Svédország – Dél-Korea 1–0 (0–0) /Granqvist (65.)/.
G csoport: Belgium – Panama 3–0 (0–0) /Mertens (47.), Lukaku (69., 75.)/. A Tunézia – Anglia mérkőzés tegnap este lapzárta után ért véget.
A mai műsor: H csoport: Kolumbia – Japán (15), Lengyelország – Szenegál (18); A csoport: Oroszország – Egyiptom (21).

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.