Jobb körülmények között

Felújították az edzőtermet

27

Felújítás alatt áll a Székely­udvarhelyi Asztalitenisz Klub edzőterme. A Magyar Asztalitenisz Szövetségtől megkapták a tavalyi budapesti világbajnokság padlóburkolatát.

Új arculatot kapott az udvarhelyiek edzőterme

Nagyszabású felújítási munkálatok zajlanak a Székely­udvarhelyi Asztalitenisz Klub edzőtermében. Mondhatni közel teljes körű a beavatkozás.
„Az elmúlt három hónapban a világjárvány miatt életbe lépett leállást kihasználva, szakosztályunknál időt tudtunk fordítani az edzőterem minőségi fejlesztésére. Mivel az edzések teljes mértékben kimaradtak, nagyszerű lehetőség adódott teljesen felfordítani az edzőtermet.
A Magyar Asztalitenisz Szövetséggel ápolt remek kapcsolatnak köszönhetően sikerült Székelyudvarhelyre juttatni a tavalyi budapesti asztalitenisz-világbajnokságon használt padlóburkolatot, amely jelenleg a világon a legjobb minőségű játékfelület. A játékfelület kifizetését szakosztályunk egy sportpályázat útján tudja fedezni, a pályázat lebonyolítása jelenleg még folyamatban van. Az elszállításban csapatunk egyik főszponzora, Balint Gabor és a Magdolna Impex segített, a játékfelület szakszerű letevését pedig Máthé László és a Kork-Imp Kft. vállalta fel.
A fényviszonyok is megértek már a felújításra, ezeknek a kicserélésére Szíjgyártó István és a Cabsat szakcég vállalkozott, támogatásukkal sokkal jobb fény került az edzőterembe. Az eddigi 50-70 LUX fényerősség helyett immár 350 LUX fényerősség mellett edzhetnek sportolóink, nem beszélve a szinte tizedére csökkent fogyasztásról.
Ezenkívül a tetőszerkezeten és a külső falakon is javítások történtek, kijavítva az elmúlt évek viharai okozta károsodásokat. A munkálatokban csapatunk vezetői mellett Ödön Dénes, valamint lelkes támogatóink is részt vettek. A hamarosan kezdődő edzéseken már teljesen új arculatú és egy sokkal jobb minőségű edzőterem várja sportolóinkat!
Hajrá, Székelyudvarhely! Hajrá, Székelyudvarhelyi Asztalitenisz Klub! – áll a klub közleményében.

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.