Jó lecke adománygyűjtésből

Odaadó estre várnak

42

Az esztendő első adománygyűjtő projektjét indította útjára a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány (SZKA). Olyan újszerű, kreatív tevékenységek megvalósítását támogatják, amelyek valamiféle változást indítanak el és hozzájárulnak ezáltal Udvarhelyszék fejlődéséhez.

Közösségi adománygyűjtő estre készül az SZKA, amelynek adományozói, a Jótékony közösség második alkalommal hirdette meg Odaadó Est nevű eseményre való pályázatát, amelyen Udvarhelyszéken működő civil szervezetek, magánszemélyek, kezdeményezési csoportok vehetnek részt. Szinte bármilyen közösségi ötlettel lehet jelentkezni, a lényeg, hogy minél több udvarhelyszéki személyhez szóljon, változást generáljon, jól bemutatható, újszerű, kreatív elképzelés legyen. Olyan projektekben érdemes gondolkodni, amelyek 3000–5000 lej közötti összegből megvalósíthatók – mondta Csáki Rozália, az SZKA ügyvezető igazgatója.
A pályázóknak online jelentkezési és projektbemutatási űrlapot kell kitölteniük és elküldeniük az SZKA címére február 8-ig. Az elbíráló bizottság három projektet választ ki, amelyek bejutnak az Odaadó Estre és lehetőséget kapnak a projektjükhöz szükséges támogatás összegyűjtésére.
Az elbíráló bizottság döntéséről február 15-én írásban kapnak értesítést a pályázók. A márciusban zajló Odaadó Est előtt a csapatokat a Közösségi Alapítvány egy szakértő segítségével felkészíti az adománygyűjtés praktikáira. Fontos továbbá, hogy olyan projektekkel lehet jelentkezni, amelyek megvalósítási időszaka április és november közé esik. Minden további információt az alapítvány honlapján, az szka.org címen talál meg az érdeklődő.

Asztalos Ágnes

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek