Jó fényben tündököl Szentegyháza

Megduplázták a lámpák számát

1 813

Nem kell már sötétben botorkálni Szentegyházán a Gábor Áron Szakközépiskola előtt és a Csordajáró utcában sem: újakra cserélték városszerte a régi világítótesteket. Ahol nem volt közvilágítás, ott pótolták a hiányosságot. 600 darab lámpa fénye világítja meg esténként az utcákat.

Fotó: Polgármesteri Hivatal

Befejeződött a közvilágítás korszerűsítése Szentegyházán. A város összes utcájában új, gazdaságos világítótesteket szereltek fel, azokban az utcákban pedig, ahol hiányzott eddig a közvilágítás, ott is „lerótták a tartozást”.
– A beruházás a Helyi Fejlesztések Országos Programja második kiírásából valósult meg. Összesen 526 ezer lejbe került, ebből 13 ezer lej volt az önrész. A kivitelező cég a nagyváradi székhelyű URBANLED Kft. volt, ők szerelték fel a Berettyóújfaluban készült LED-es lámpákat, összesen 600 darabot. Ez duplája a korábbi 300-nak – részletezte lapunknak Molnár Tibor polgármester.
A munkálat során olyan utcákba is szereltek fel égőket, ahol korábban eddig sosem volt. Így például a József Attila utca 13-as számú tömbháznál, a Mihai Eminescu utcában a Gábor Áron Szakközépiskola előtti részen, a Szarvas utcában és a város felső részében, a Május 1. utcában, a Csordajáró felső felében. Megújult sokkal jobb fényben pompázik esténként a városi park közvilágítása is.
– A váradi cég hét év garanciát vállalt a munkára, arra kértük a lakosokat, ha bárhol problémát észlelnek, azt jelezzék a polgármesteri hivatalban – üzente lapunkon keresztül is a szentegyháziaknak a városvezető.

Lázár Emese

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.