szombat, november 28, 2020
custom_html_banner1

Hirdetés

Jelentkezőket várnak az Élményhatás programra

Hetedik alkalommal hirdeti meg az Élményhatás csapatépítő és élménypedagógiai programját a gyergyószentmiklósi Pro Terra Alapítvány. A felhívásra osztályközösségek jelentkezését várják október 7-ig.

Közösséggé alakítják az osztályokat. Fókuszban a csapat Fotó: Proterra alapítvány

A Pro Terra Alapítvány széles körű tevékenységei között már több éve szerepel az osztályközösségeket célzó Élményhatás program, ahová VII., IX., X., XI. osztályok jelentkezését várják.
A program iránt érdeklődő diákok osztályfőnökei motivációs levél kitöltésével jelentkezhetnek.
– Az, hogy kit választunk be a programba, sok mindentől függ: figyelembe vesszük az osztályban megjelenő nehézségeket, problémákat, amelyek gyengítik a közösséget. Fontos információ számunkra, hogy van-e az osztályban élsportoló, szociálisan hátrányos helyzetű diák, vagy bármilyen más, a megszokottól eltérő helyzet: mindezeket figyelembe véve választjuk ki a részt vevő osztályokat – mondta el megkeresésünkre Szőcs Zsuzsanna pszichológus, a Pro Terra Alapítvány vezetője.
A csapatépítő hétvégék három időpontban – október 25–26., november 8–9., 15–16. között zajlanak, önismereti és csapatjátékokkal, ahol a gyergyószéki diákok megismerhetik egymás erősségeit, megtudhatják, hogyan reagálnak egy-egy feladathelyzetre és fejleszthetik egymás elfogadásának képességét.
A csapatépítőn a diákok osztályfőnökeikkel közösen vesznek részt a gyergyószentmiklósi Gyermekek Házában. A programra a motivációs levél kitöltésével lehet jelentkezni október 7-ig elektronikus formában a proterra96@yahoo.com címen, vagy postai úton a Fundatia Pro Terra, Str. Lacu Roșu nr. 45/A, 535500 – Gheorgheni címen.

Boncina-Székely Szidónia

Kapcsolódó cikkek:

14,238RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb