Jelen lesznek az uralkodóházak

57

XVI. Károly Gusztáv Svédország királya és Szilvia királyné, Luxemburg nagyhercege, I. János Károly spanyol király és Zsófia királyné, Wales hercege – csak néhány az I. Mihály temetési szertartására várt koronás fők közül.
A temetésen részt vesznek Nagy-Bri­tannia, Svédország, Spanyol­or­szág, Belgium, Jordánia, Luxem­burg, Liechtenstein, Bahrein, Bul­gária, Görögország, Szerbia, Al­bánia, Franciaország, Portugália és Poroszország királyi családjainak, valamint az orosz, osztrák és német cári, a badeni nagyhercegi és a lignei fejedelmi családok képviselői – tájékoztatott tegnap a romaniaregala.ro.
Jelen lesz II. Simeon bolgár király, II. Konstantin görög király és Anne-Marie királyné, Muna jordán hercegnő, Astrid belga hercegnő, Lorenz belga herceg, Katalin szerb hercegnő, Braganza herceg, Georg porosz herceg, Ká­roly osztrák főherceg, Mária orosz nagyhercegnő, II. Leka albán fejedelem és Elia fejedelemasszony, Rashid bin Khalifa al Khalifa bahreini kalifa, Rym jordán hercegnő, a badeni nagyherceg és a badeni nagyhercegné, Irén görög hercegnő, és Vendome hercege és hercegnője.

Agerpres

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.