Jégkorongdömping: Nincs megállás az ünnepek alatt

55

Nincs megállás a jégkorongozók és szurkolóik számára, hiszen a Román-kupa-küzdelmeket követően, az év hátralevő részében Erste Liga-, illetve román bajnoki meccsekre hangolódhatnak. Újból farkasszemet néz a GYHK és a Sportklub.

A kupa után bajnokin is farkasszemet néznek a megyei csapatok                                   Fotó: Daniel Maximilan Milita

Erdélyi és székelyföldi rangadók is terítéken vannak az elkövetkezendő napokban a jégkorong Erste Ligában, illetve a román bajnokságban. A Román-kupa dobogósai ugyanis szép sorjában egymással farkasszemet néznek.
Csütörtökön a Csíkszeredai Sportklub a Brassói Coronát fogadja, majd másnap a csíkiak a Gyergyói Hoki Klub vendégei lesznek.
Közben a hétvégére megérkezik a Schiller-Vasas HC is, amely előbb Brassóban, majd Gyer­gyószentmiklóson igyekszik helytállni. Az évet a Brassói Corona – Gyergyói HK rangadó zárja.
A Csíkszeredai Sportklub hét meccsel az alapszakasz vége előtt 10 pontra van a biztos elsőségtől, köszönhetően annak, hogy a Ferencváros az elmúlt meccsein rendere pontokat veszített el. A Brassói Corona is majdnem biztosan a felsőházi rájátszásban lesz érdekelt, míg a GYHK oldalán ez nem biztos. Az ötödik helyen szereplő DEAC-tól 13 pontra vannak.

Erste Liga, eredmények

Péntek: FTC-Telekom – Fehérvári Titánok 3–4 – hosszabbítás után, Schiller-Vasas HC – Újpesti TE 1–3, Hokiklub Budapest – Dunaújvárosi Acélbikák 3–9.
Vasárnap: Fehérvári Titánok – Dunaújváros 2–5, Vasas – Hokiklub Budapest 3–2 – sz. u., Ferencváros – Debrecen 3–5

Decemberi műsor

Csütörtök (december 26.): Csíkszeredai Sportklub – Brassói Corona (18.30), Dunaújváros – Újpest (19), Debrecen – Fehérvári Titánok (19.30).
Péntek (december 27.): Gyergyói HK – Csíkszeredai Sportklub (18.30).
December 28. (szombat): Brassó – Vasas (18.30), Fehérvári Titánok – Hokiklub Budapest (18.30), Ferencváros – Újpest (19).
December 29. (vasárnap): Gyergyói HK – Vasas (18.30), Debrecen – Dunaújváros (19).
December 30. (hétfő): Brassói Corona – Gyergyói HK (18.30), Dunaújváros – Ferencváros (19.30), Újpest – Fehérvári Titánok (19.30), Hokiklub Budapest – Debrecen (19.30).
A Hokiklub Budapest – Ferencváros és Vasas – Fehérvári Titánok mérkőzések tegnap este lapzárta után értek véget.

Darvas Attila

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek