Járdaépítésre várják a cégek jelentkezését

Gyergyócsomafalva

59

Olyan cégek jelentkezését várják Gyergyócsomafalván, amelyek járdát építenének a 126-os jelzésű megyei út mentén – részletezte tegnapi bejegyzésében Hargita Megye Tanácsának elnöke, Borboly Csaba, miután az elektronikus közbeszerzési oldalon megjelent a megyei önkormányzat járdaprogramjára kiírt közbeszerzés.

A jelentkező cégek április 4-ig tehetnek ajánlatot az 1  126  050 lej összértékű beruházás kivitelezésére, a megyeelnök pedig a községvezetés és a lakosság segítségére számít, remélve, hogy sikerül kivitelezőt találni a munkálatokra, amelyeket idén el is indíthatnak.
A témában Borboly Csaba tegnap egyeztetett Márton László Szilárd polgármesterrel a megyeházán, amelyet követően rámutatott: együtt kell dolgozni, hogy kivitelezőket találjunk a kiírásokra.
– Bízom benne, hogy ezúttal lesz jelentkező, hisz számos beruházásunk akadt el cégek hiányában, köszönhetően a kormány rossz gazdasági politikájának is. Több kisebb-nagyobb beruházást eszközölnénk idén is, olyanokat, amelyek fontosak egy-egy település számára. A csomafalviak részéről összefogásra van szükség, hogy elkezdhessük a községben a járdaépítést – fogalmazott az elnök, hozzátéve: az előző kiírásra nem volt jelentkező cég, a biztonság érdekében pedig rendkívül fontos lenne, hogy a gyalogosok ne az út szélén kelljen sétáljanak. Borboly hangsúlyozta, fontos, hogy minél több céghez eljusson a hír, mondván, akár csomafalvi vagy gyergyói vállalkozók összefogásából is megvalósulhatna a beruházás.

HN-információ

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek