2020, december 3, csütörtök.
custom_html_banner1

Hirdetés

Jól szerepeltek az udvarhelyiek

Nem sikerült a rájátszásba jutnia az ISK-FSK Székelyudvarhely asztalitenisz-csapatának az országos B divíziós bajnokság második tornáját követően, a csapat végül a hatodik helyen zárta a pontvadászatot. Az ISK-FSK I. viszont az A divízió rájátszásában szerepelhet majd, míg a Fit.Feel Székelyudvarhely a hetedik helyen zárt.

A Szuperligába jutásért harcol az ISK-FSK I. Székelyudvarhely csapata

Az elmúlt héten kezdődött és a hét elején zárult Bu­zăuban a román felnőtt asz­talitenisz-csapatbajnokság A és B divízió második tornája. Székely­udvarhelyről három csapat volt érdekelt a tornán, az A divízió I. csoportjában az ISK-FSK, a II. csoportban a Fit.Feel, a B divízióban az ISK-FSK II. harcolt a pontokért.
Az A divízióban az ISK-FSK I. megnyerte a második tornát, összesítésben pedig a második helyen zárt, így a rájátszásban folytatja a csapat a küzdelmeket, a Fit.Feel a hetedik, a B divízióban az ISK-FSK II. a hatodik helyen zárt.
Az ISK-FSK I. a rájátszásban a szuperligába jutásért harcol, ehhez viszont február végén a CSM Arad csapatát kell legyőzniük, a párharc egy oda-vissza mérkőzésen dől majd el. Az első mérkőzés várhatóan Székelyudvarhelyen lesz.
Az udvarhelyi eredmények
A divízió, I. csoport: CSM Iași – ISK-FSK I. 1–5 (Kádár Tibor 2, Fejér András 2, Tamás Szabolcs 1); CSM Kolozsvár – ISK-FSK I. 5–3 (Kádár, Fejér 2); Konstancai LPS I. – ISK-FSK I. 2–5 (Tamás, Kádár 3, György István); Dési CST – ISK-FSK I. 0–5 (Kádár 2, Fejér 2, Tamás); Bukaresti Spartac – ISK-FSK I. 1–5 (Kádár 2, Fejér 2, Tamás); ISK-FSK I. – ISK Ilfov Buftea 5–1 (Tamás 2, Kádár 2, György); Top Star Konstanca – ISK-FSK I. 3–5 (Fejér 2, György 2, Tamás).
A divízió, II. csoport: Fit.Feel – Konstancai Farul 2–5 (Jobb Levente, Görgényi Levente); CSM Arad – Fit.Feel 5–0; Fit.Feel – Pristavu Câmpulung 5–2 (Trif Lucian 3, Görgényi 2); Fit.Feel – CSM Zilah 5–2 (Jobb 2, Trif 2, Görgényi); Fit.Feel – RER Buzău 2–5 (Trif, Görgényi); Fit.Feel – CSU Craiova II. 5–2 (Jobb, Trif 3, Görgényi); LPS II. Konstanca – Fit.Feel 0–5; a 7. helyért: Dési CST – Fit.Feel 4–5.
B divízió: ISK-FSK II. – CS Focșani 2–5 (Sîngeorzan Bogdan, Sánduly Levente); ISK-FSK II. – Marosludasi Maros 5-0 (Sîngeorzan 2, Sánduly 2, Mózes Gyula); ISK-FSK II. – Bukaresti Steaua 0–5, ISK-FSK II. – ACTT Bukarest 5–2 (Sîngeorzan 2, Sánduly 2, Mózes); ISK-FSK II. – Sepsiszentgyörgyi Electrica II. 5–0 (Sîngeorzan 2, Sánduly 2, Mózes); ISK-FSK II. – CS Câmpulung Muscel 0–5, ISK-FSK II. – NMSK Kézdivásárhely 5–2 (Sîngeorzan 3, Sánduly, Mózes); az 5. helyért: ISK-FSK II. – Dunărea Giurgiu 4–5.

HN-összeállítás

Kapcsolódó cikkek:

14,239RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb