Itthon rúgják a bőrt

54

Az FK Csíkszereda ma délután, míg a Székelyudvarhelyi FC holnap lép pályára a labdarúgó harmadik liga harmadik fordulójában. Ráadásul az átszervezéseknek köszönhetően mindkét csapat hazai környezetben lép pályára. Az együttesek jó hangulatban várhatják a meccseket a legutóbbi fordulóban elért győzelmeknek köszönhetően.

Mindkét megyei csapat hazai környezetben lép pályára a labdarúgó harmadik liga soron következő fordulójában. A Székelyudvarhelyi FC a Szászrégeni Lendületet, míg az FK Csíkszereda a Máramarosszigeti CSM-t látja vendégül.
A két csapat közül talán a csíki együttesnek lesz nehezebb dolga, mivel az eddig tökéletes teljesítményt maga mögött tudó Máramarosszigetet fogadja. Az aktuális ellenfél a legutóbbi fordulóban épp az udvarhelyiek ellenfelét, a Szászrégent nullázta le, míg a nyitó forduló során Almásbalázsházán nyert. Utóbbi találkozó jó kiindulási alap lehet, hiszen az FK is játszott az utóbbiak ellen, épp múlt pénteken, amikor 2–1-re nyertek. Az Ilyés Róbert–Albu László vezényelte csíkiak elsődleges faladata az kell legyen, hogy az eddig hat gólt szerző Máramaros megyeieket megállítsa támadásban.
A Székelyudvarhelyi FC papíron könnyebb ellenfelet lát vendégül a Szászrégeni Lendület révén. Mindkét együttes 3-3 ponttal áll. Érdekesség, hogy mindketten a Zilahi FC ellen gyűjtötték be a pontokat. A Régen otthon, míg az SZFC idegenben. Ami az udvarhelyi csapat mellett szól, az az, hogy a hazai pálya előnye lendületet adhat, a régeniek viszont rutinos harmadik ligások.
Az FK Csíkszereda ma délután 17 órától fogadja a Máramarosszigeti CSM-t, míg a Székelyudvarhelyi FC holnap 17 órától a Szászrégeni Lendületet.

Suceaván az ifik
A harmadik forduló mérkőzéseit rendezik az országos utánpótlás-bajnokságban is. Az FK Csíkszereda korosztályos csapatai eddig százszázalékos teljesítményt tudhatnak a hátuk mögött a LPS Piatra Neamţ és a LPS Iaşi legyőzésével. Ezúttal idegenben az ACS Rapid CFR Suceava vendégei lesznek. A nagyoknál a Suceava egy győzelmet és egy vereséget tudhat a háta mögött, míg a kicsiknél mindkét meccsüket megnyerték. Utóbbi így rangadónak bizonyul. A találkozókat holnap rendezik. Az U19-es csapat 12, míg az U17-es 14 órától lép pályára.

Darvas Attila

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek