Itthon és idegenben

60

Az FK Csíkszereda idegenben, míg a Székelyudvarhelyi FC hazai pályán lép pályára a labdarúgó harmadik liga soron következő játéknapján. Mindkét félre igazi presztízsmeccs vár. A legutóbbi fordulótól kezdve viszont tét nélkülinek mondhatók a meccsek a csoportban, hiszen eldőlt a bajnok kiléte és kieső sincs.

Lénárdfalván vendégeskedik az FK Csíkszereda labdarúgócsapata a harmadik liga ötös csoportjának 24. fordulójában. A két csapatot három pont választja el egymástól a tabellán, így a találkozó rangadónak számít. Az FK egy győzelemmel továbbra is az ötödik maradna, de ezt a helyet bebiztosíthatná a szezon végére. A három pont ugyanis azt jelentené, hogy az FK nem kerülhetne se hátrább, se előbbre a tabellán, annak ellenére, hogy még lesz két forduló.
A Székelyudvarhelyi FC-nek ebből a szempontból fontosabb a meccs, hiszen még feljebb tudna kapaszkodni a táblázaton. Igaz, az előtte levő Dést négy pont választja el. A soros ellenfél a hektikus szezont maga mögött tudó Kolozsvári Sănătatea lesz. Legyőzéséhez viszont sokkal jobb játékot kell mutassanak az udvarhelyi játékosok, mint tették azt a legutóbbi játéknapon az FK ellen idegenben, amikor 3–1-es vereséget szenvedtek.
A csoportot illetően viszont az már biztos, hogy a Nagyváradi Luceafărul kivívta a második ligában való részvétel jogát, továbbá már az idény kezdetekor világos volt, hogy ebből a csoportból nem lesz kieső.
Az SZFC is és az FK is szombaton 18 órától lép pályára.

Idegenben zárnak
A hétvégén véget érnek az országos ifjúsági labdarúgó-bajnokság küzdelmei. Az FK Csíkszereda U19-es és U17-es csapatai idegenben zárják az idei szezont a Bákói LPS vendégeként. Az U17-es csapatnak tét nélküli lesz a találkozó, hiszen már korábban bebiztosították első helyüket és egyben feljutásukat az Elit ligába, míg az U19-esek dobogós helyért küzdenek. Mindkét csapat holnap játszik.

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek