Itthon és idegenben

Pályára lépnek a csíki és udvarhelyi csapatok

25

A bajnokságban újabb fordulókat rendeznek, amely során a csíki és az udvarhelyi csapatok pontokért lépnek pályára.

A kupa után a bajnokságban is nyerne az FK Fotó: László F. Csaba

A sikeres kupaszereplést követően az FK Csíkszereda harmadik ligás csapat a hatodik forduló keretében a Kolozsvári CFR második számú csapatát látja vendégül 17 órától. A csíki csapat idei egyértelmű célja továbbra is a második ligába való feljutás. Ennek érdekében végig kiegyensúlyozott teljesítményre van szükség, és nem megengedett a középmezőnyhöz, vagy épp azon alatt elhelyezkedő csapatok elleni botlás, sőt majd jönnek az élmezőny alakulatai is. Ma pedig azzal a Kolozsvári CFR II-vel mérkőzik meg, amely még nem szenvedett vereséget az idei szezonban. Két győzelem mellett három döntetlent ért el és jelenleg a negyedik helyen áll a közvetlen élmezőny mögött.
Ugyancsak ma 17 órától a 12. helyen tanyázó Székelyudvarhelyi FC az utolsó helyen álló és mindössze egy ponttal rendelkező Medgyesi Gaz Metan II. ellen lép pályára. Az udvarhelyi csapatnál remélhetőleg sikerült kiheverni a legutóbbi fordulóban, hazai környezetben elszenvedett négygólos vereséget, és még inkább a szünetben bekövetkezett gyomorproblémákra megkapták a választ.

Cél a győzelem
A teremlabdarúgó-bajnokság egy hét szünet után a harmadik forduló meccseivel folytatódik. A megyei csapatok közül a sort a Csíkszeredai Imperial Wet kezdi meg a Dunărea Călărași vendégeként szombaton kora este 18 órától. A találkozó előtt mindkét csapat 3-3 ponttal rendelkezik, de az Imperial jobb gólaránnyal megelőzi soros ellenfelét. Cosmin Gherman legénysége viszont pontok szerint is megtartaná előnyét, és erre minden esélye megvan.
A fordulót a Jakab Zoltán által dirigált FK Székelyudvarhely zárja jövő kedden 18 órától az újonc Bukovina Vîcov ellenében. A győztes kiléte nem igazán lehet kérdéses és amennyiben beigazolódik a papírforma, akkor az FK veretlen marad továbbra is a bajnokságban.

Darvas Attila

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek