Ismét kiírják a versenyvizsgát

Igazgatót keresnek

139

Újra kiírják a Csíki Játékszín igazgatói tisztésére hirdetett versenyvizsgát, az egyetlen benyújtott menedzseri tervet ugyanis nem találta kielégítőnek az elbíráló bizottság. Az újrakiírásról múlt csütörtökön döntött a városi tanács.

Füleki Zoltán alpolgármester kifejtette: a versenyvizsgára benyújtott egyetlen menedzseri terv nem adott választ minden kérdésre, ezért újra meghirdetik az igazgatói állást. Az első kiírásra a Játékszín munkaközösségének támogatását élvező Kányádi Szilárd színművész, a színház megbízott igazgatója egyedüliként pályázott.
– Tudomásul vettem a menedzseri tervem értékelését, egyelőre nem tudok egyértelmű választ adni arra vonatkozóan, hogy újra próbálkozom-e – nyilatkozta lapunknak Kányádi Szilárd.
Kányádi szerint a pályázati kiírásban néhány követelmény megváltozott, így például a jelentkezőnek az eddigi egy évad helyett három évadra kell repertoárt terveznie.
Az újabb kiírásra április 20-ig lehet jelentkezni, ekkor kell a menedzseri tervet is leadni. Kányádi Szilárd 120 napos megbízása május 26-án jár le.

HN-információ

A cikk a Hargita Népe április 5-i számában jelent meg.

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek