szombat, november 28, 2020
custom_html_banner1

Hirdetés

Irányt mutatnak a fiataloknak

Vezetőképző és szervezetfejlesztő központ nyílt Gyergyó­szent­miklóson. A Polaris Oktatási Központ elsősorban a fiataloknak kíván segítséget nyújtani, szakterületeik között van például a pályaorientáció, a tanácsadás és nyelvtanfolyamok is.

Pályaorientáció, tanácsadás, nyelvtanfolyamok. Megnyílt a Polaris Fotó: Lázár Hajnal

 

Úttörő székelyföldi vállalkozásként nyílt meg pénteken Gyergyó­szent­miklóson a Polaris Oktatási Központ. A megnyitón elhangzott: irányt szeretnének mutatni a kereső és fejlődni vágyó fiataloknak, mivel azt tapasztalják, hogy a fiatalok szoronganak a jövőjükkel kapcsolatosan, keresik útjukat, s ebben segítségre van szükségük. Emellett céljuk az is, hogy szervezeteknek nyújtsanak támogatást üzleti kommunikációban, szervezetfejlesztésben. Köllő István, a központ vezetője elmondta, a korábban kikristályosodott elképzelés tavaly startup-pályázat segítségével lépett a megvalósulás útjára.
– Vállalkozóként, trénerként és tanácsadóként az a szerepem, hogy segítsek másoknak eredményesebbé válni és hatékonyan együttműködni – fogalmazott Köllő.
– A Polarisnál megálmodott jövőkép olyan Székelyföldről szól, ahol céltudatos és felelősségteljes emberek építenek hatékony és együttműködő szervezeteket – mondta Dániel Botond, a központ munkatársa. A Polaris széles körű tevékenységi körrel indul. Középiskolás, végzős diákoknak pályaorientációval igyekeznek segíteni, egyetemi hallgatóknak ösztöndíjakról, kutatási tervekről tartanak tanácsadást, majd egyetemet végzetteknek vállalkozói alapismereteket oktatnak és román, valamint angol nyelvtanfolyamokat is tartanak hétköznapi használatra. Emellett szervezetépítés, csapatépítés terén is kínálnak lehetőséget a szervezeteknek és kreatív szövegírás, pályázatírás, társadalomkutatás is szerepel szolgáltatásaik között. Programjaik között lesznek olyanok, amelyekért fizetniük kell a résztvevőknek, de ingyenesek is.
A Polaris Oktatási Központ székhelye Gyergyószentmiklóson a Szabadság tér 14. szám alatt van, de az érdeklődők sok információt találnak honlapjukon is (polarisconsulting.ro).

Lázár Hajnal

Kapcsolódó cikkek:

14,238RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb