szerda, november 25, 2020
custom_html_banner1

Hirdetés

Ingyenes workshopok is lesznek

Hogyan maradhatnak szerethetők a munkahelyek a járványügyi helyzetben? Mennyiben alakult át a cégek és a munkavállalók kapcsolata? Neves szakemberekkel szervezik meg az első Szerethető Munkahelyek konferenciát, ahol ezek a kérdések is terítékre kerülnek, és ahol az idén erdélyi díjazottak is lesznek. 


A DreamJo.bs Magyarország és DreamJo.bs Románia szervezésében, ma, romániai idő szerint 14 órakor kezdődik a Szerethető Munkahelyek online konferencia és díjátadó. 

Az idén Magyarországon negyedik alkalommal, Erdélyben először hirdette meg a DreamJo.bs a Szerethető Munkahelyek pályázatot, amely több szempontból is megújult ebben az évben. Az egyik nagy újdonság, hogy ezúttal erdélyi cégek is jelentkezhettek a díjra, emellett pedig az idei pályázati időszakban kiemelten koncentráltak arra, hogy a jelenlegi járványügyi helyzetben egyáltalán hogyan maradhat szerethető egy munkahely és milyen túlélési stratégiákat vetettek be a vállalatok. A szavazás október végén zárult le – tájékoztatott Arros Orsolya, a DreamJo.bs Románia képviselője.

Míg tavaly mintegy ötszáz jelentkező nevezett be a Szerethető Munkahelyek pályázatra, idén több mint 1100 cég pályázott. Ebben az évben 100 kis- és középvállalkozás, 25 nagyvállalat és 10 erdélyi cég kapja meg a díjat. Emellett pedig a zsűri szakmai különdíjakat is kioszt – közölte Arros Orsolya.

Az elmúlt három évben a díjátadó állt az anyaországi kezdeményezés középpontjában, idén a szakmai kapcsolatok erősítése és a tudásmegosztás került fókuszba, így jött létre a workshop, amelyen regisztráció után ingyenesen lehet részt venni. A ma délutáni eseményen ismert magyarországi és hazai szakemberektől kaphatnak HR-tanácsot az érdeklődők, a díjátadó pedig 20 órától lesz. Mint Arros Orsolya elmondta, a cégek köszönő videót készítettek, a zsűritagok pedig egy pohár pezsgővel a kezükben virtuálisan adják át a díjakat. 

További információk a konferencia.szerethetomunkahelyek.hu oldalon találhatók.

 

Kapcsolódó cikkek:

14,233RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb