2021, január 26, kedd.
custom_html_banner1

Ingyen használható a Vásártér webáruház

A weboldalon ingyen kínálhatják termékeiket helyi kézművesek: a vasarter.ro honlapon minden kézműves saját termelői oldallal rendelkezhet, mégis más termelőkkel egy felületen kínálhatják portékáikat, épp mint egy vásárban.

 

János-Széll István programozó és Szabó Zsolt reklámgrafikus hozták létre a honlapot. A fiatal csíkszeredai vállalkozók, feleségeikkel együtt úgy gondolták, hogy szükség van egy ilyen felület kialakítására, főleg, mivel idén elmaradnak az ünnepek előtti beltéri vásárok. Az online közösségi áruház létrehozásával szeretnék pótolni az elmaradt vásárokat, a készítők lehetőséget szeretnének nyújtani a kézműveseknek és a vásárlóknak a találkozásra. Szabó Zsolt elmondása szerint a korábbi években rendszeresen vásárolt ezeken az eseményeken, és arra gondolt, hogy a jelenlegi helyzetben megoldás lehetne egy online áruház létrehozása. Végül János-Széll Istvánnal együtt kialakították a Vásártér honlapot, amely múlt hónapban készült el. Úgy döntöttek, hogy ingyen használhatják a webáruházat a kézművesek, csupán az értékesített termékek után kell jutalékot fizetniük. A weboldal létrehozói így próbálnak segíteni a termelőknek. Az elmúlt napokban igyekeztek minél több termelőnek felhívni a figyelmét a lehetőségre. Mint mondták, pozitívumnak számít, hogy egy programozó is van a csapatban, hiszen az esetleg felmerülő problémákat gyorsan meg lehet oldani. Folyamatosan lehet csatlakozni a Vásártérhez, a létrehozók várják további kézművesek és vásárlók regisztrációját. A webáruházban jelenleg mintegy negyven kézműves kínálja több mint kétszáz termékét. Különböző ékszereket, dekorációs elemeket, játékokat, ruházati cikkeket, szépségápolási termékeket, környezettudatos uzsonnászacskókat lehet megtalálni a Vásártéren.

Habár a Vásártér elkészítésének elsődleges célja a karácsonyi vásárok hiányának pótlása volt, a webáruház nemcsak az ünnep előtti időszakban lesz elérhető, hanem egész évben, hiszen így biztonságosan lehet vásárolni, anélkül, hogy helyhez vagy időhöz lenne kötve a találkozás – közölték lapunkkal a portál készítői.Péter Ágnes

Kapcsolódó cikkek:

14,357RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb