Indul a jegyértékesítés

Lehet készülni a sorban állásra

83

Csütörtökön délután lehet megvásárolni a belépőket az FK Csíkszereda – U Craiova Románia-kupa negyeddöntő mérkőzésre. Az Erőss Zsolt Aréna jegypénztára 15 órakor nyit, kérdés, hogy mennyi idő alatt fogynak el a belépőjegyek. Az idényre megvásárolt bérletek érvényesek a február 28-i találkozóra!

Csütörtökön árusítja az FK Csíkszereda a csapat U Craiova elleni, február 28-i, Románia-kupa-mérkőzésre szóló belépőket. A klub tegnapi közleménye szerint az idény elején megvásárolt bérletek érvényesek lesznek a találkozóra, ugyanakkor a szintén a szezon elején meghirdetett szülő + gyermek kedvezmény a Románia-kupa negyeddöntőjén nem lesz érvényes.
Két típusú belépőjegyet lehet majd vásárolni, az új lelátóra 25 lej lesz egy jegy, míg a régi lelátóra 15 lejbe kerül a belépő. A klub felhívja az érdeklődők figyelmét, hogy egy személynek legtöbb négy belépőt adnak majd a jegypénztárban.
A jegyeket a csíkszeredai Erőss Zsolt Aréna jegypénztárában lehet megvásárolni, amely csütörtökön 15 és 17 óra között tart nyitva, ám amennyiben a jegyek hamar elfogynak, úgy a kassza az utolsó belépő kiadását követően bezár.
Az FK Csíkszereda – Dinamo Románia-kupa negyeddöntő mérkőzését megelőzően a kibocsátott jegyek tizenhat perc alatt találtak gazdára, így érdemes lesz csütörtökön is korábban sorba állni.
Az FK Csíkszereda – U Craiova Románia-kupa-negyed­döntőt február 28-án este nyolc órától rendezik, a találkozót a tervek szerint a Digi Sport, a Telekom Sport és a Look TV is élőben közvetíti.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek