Ifjúsági kézilabda

86

Lejátszotta az idei évre tervezett utolsó összecsapását is az ISK-KC Székelyudvarhely ifjúsági II-es kézilabdacsapata. Az udvarhelyiek a hétvégén tornát rendeznek az ifjúsági IV-es csapatok számára. Az országos ifjúsági III-as lánycsapatok számára tegnap kezdődött el a második teremtorna.

Az elmúlt hétvégén játszotta utolsó találkozóit ebben az évben a Szé­kelyudvarhelyi ISK-KC 2-es korosztályos csapata. A Sipos Lóránt által irányított gárda a második teremtornán lépett pályára. Két összecsapáson szoros, kiélezett volt az állás, a végjátékban dőlt el a győztes kiléte, sajnos mindkétszer az udvarhelyiek maradtak alul. A harmadik mérkőzést megnyerte az ISK-KC, így a negyedikek a tabellán, ami még továbbjutást ér a következő körbe.
Vasárnap a két legkisebb korcsoport számára rendeznek Szé­kelyudvarhelyen barátságos tornát, az SZKC-kupán az ifi 4-esek és a gyerekkézilabdázók lépnek pályára. A meccsek 10 órától kezdődnek a városi sportcsarnokban.
Tegnap kezdődött el az ifjúsági III-as lány országos bajnokság D csoportjának második teremtornája. A sepsiszentgyörgyi sportcsarnokban zajló tízcsapatos tornán pályára lép a Gyergyószárhegyi Bástya, az ISK Székelyudvarhely és a VSK Csíkszereda is.

Eredmények
Ifjúsági II-es országos bajnokság, második teremtorna: Fogarasi ISK – Székelyudvarhelyi ISK-KC 34–33, Segesvári ISK – Székelyudvarhelyi ISK-KC 24–22, Székelyudvarhelyi ISK-KC – Besztercei LPS 39–32. Az élmezőny: 1. Marosvásárhelyi Olimpic 25 pont, 2. Segesvári ISK 20 p., 3. Fogarasi ISK 20 p., 4. Székelydvarhelyi ISK-KC 19 p.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.