csütörtök, november 26, 2020
custom_html_banner1

Hirdetés

Ifinapokra készülnek a szervezők

Nem telhet el a szeptember Gyergyói Ifinapok nélkül – a tizenhatodik alkalommal szervezett rendezvényen idén szeptember 12–15. között ve­hetnek részt a fiatalok. Az Ifitéka iroda rendezvényére csapatok jelentkezését várják augusztus 31-ig.

XVI. Gyergyói Ifinapok – vidámság, csapatmunka és buli Fotók: Ifiteka

Elkezdődött a csapatok jelentkezése, tehát nem kell már sokat várni a rendezvényre, amely a gyergyói fiatalok számára remek kikapcsolódási és közösségkovácsoló lehetőség a tanévkezdés előtt.
– A négynapos rendezvényen a jól ismert vetélkedőket új elemekkel egészítjük ki önkénteseinkkel, és természetesen lesznek új versenyek, feladatok is a csapatoknak. Előadásból és koncertekből sem lesz hiány, mindenki megtalálhatja a neki leginkább tetsző programot – mondta el kérdésünkre Málnási Andrea, az Ifitéka iroda vezetője.
A vetélkedőkre 15-20 fős csapatok jelentkezését várják, a tagok között legalább öt lánynak kell lennie, alsó korhatár a betöltött 14. életév.

A rendezvény programját az augusztus végén tartott csapatösszerázó héten véglegesítik, és szeptember 2-án hozzák nyilvánosságra. Idén első alkalommal a rendezvény junior változatát is megszervezte az Ifitéka a tanév lezárásaként, június végén. A SHuupp-napokat az 5–8. osztályos diákoknak szánták, azzal a nem titkolt céllal, hogy a többnapos, csapatjátékokra épülő rendezvénybe belekóstolva, később az Ifinapokon is részt vegyenek a diákok.

Boncina-Székely Szidónia 

Kapcsolódó cikkek:

14,236RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb