kedd, december 1, 2020
custom_html_banner1

Hirdetés

Idén is meghirdették a bérleteket

Idén is meghirdette komolyzenei bérleteit a Gyergyószentmiklósi Művelődési Központ. A tavalyi évad végén kikérték a közönség véleményét a koncertekről, s idén a javaslatokat figyelembe véve szervezték a programokat – közölték sajtótájékoztatón.

Idén is lesznek komolyzenei koncertek

Nyolcadik alkalommal hir­dette meg az Ambrus Éva-és Bálint Ákos-bérletet a Gyergyószentmiklósi Művelődési Központ. A komolyzenei koncertek az elmúlt években is népszerűek voltak, így idén is színes programot kínálnak az érdeklődőknek. Fórika Sebestyén, az intézmény igazgatója sajtótájékoztatón elmondta, a tavalyi évad végén úgy öntöttek, kikérik a közönség véleményét a koncertekről, közel száz személyt kérdeztek meg.
– Idei programunk összeállításánál törekedtünk a konkrétan megfogalmazott javaslatok figyelembe vételére, a hat koncert térben és időben is utazást biztosít majd a résztvevőnek – fogalmazott az intézményvezető.
Két visszatérő fellépő, valamint négy új koncert lesz, a fellépők mind belföldiek ezúttal. Az első koncertet október elsején tartják, a Tiberius Vonósnégyes szórakoztatja a közönséget. A következő hónapokban fellép még a Kájoni Consort régizene-együttes, a Lux Aurumque kamarakórus és a Madéfalvi Gyermek Schola, Thurzó Zoltán, a Csíkszentsimoni Ifjúsági Fúvószenekar és a Csíki Kamarazenekar.
A korábbi bérlettulajdonosok foglalhatnak helyet idén is, jövő héttől pedig megvásárolhatók a bérletek a Figura Stúdió Színház jegypénztárában. A Bálint Ákos-bérlet 50 lejbe kerül, a kedvezményes – diákoknak, nyugdíjasoknak, szakmabelieknek, valamint vidékieknek – Ambrus Éva-bérlet pedig 40 lej.

Lázár Hajnal

Kapcsolódó cikkek:

14,238RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb