Idén is jótékonykodtak

Ifinapok tizenötödszörre

73

Öt napon át a fiataloké a város, elkezdődött az Ifinapok rendezvénysorozata Gyergyó­szent­mik­lóson. Több mint 150 fiatal vállalkozott arra, hogy próbára teszi magát az izgalmas megmérettetésen. A fiataloknak szánt játékokon, programokon kívül olyan rendezvények is lesznek, amelyek bárki számára nyitottak.

Tizenötödik alkalommal hirdette meg az Ifinapokat a gyergyószentmiklósi Ifi­téka. Tegnap már megtartották a megszokott jótékonysági akciót: felvonulással egybekötött adakozás keretében ezúttal is a rászorulóknak meleg ételt biztosító szeretetkonyha számára gyűjtöttek tartós élelmiszert.
A megnyitón bemutatkozott a nyolc részt vevő csapat. Mind teljes létszámmal vannak jelen a rendezvényen, így összesen 160 fiatal néz szembe a rájuk váró kihívásokkal.
Több mint ötven programszám várja a résztvevőket az Ifinapok idején, s ahhoz, hogy a vetélkedőkön a legjobban teljesíthessenek, a csapattagoknak be kell vetniük ügyességüket, általános műveltségüket, erejüket, kreativitásukat, s meg kell tanulniuk csapatban dolgozni. Idén egyik fő téma a kőkorszak, ehhez többféle próbatétel is kapcsolódik majd.
Az előadások sora már szerdán elkezdődött Bara Attila terrorelhárítási tanácsadó, valamint Kalóz-György János pszichológus tegnapi előadásával.
Esténként gyergyói együttesek lépnek színpadra a művelődési ház előtti téren: pénteken a Rafters és a 4S Street, szombaton a No Sugar, vasárnap pedig a Bagossy Brothers Company.

Lázár Hajnal

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek