Idegenben játszottak

Három győzelem, hét vereség

30

A hétvégén több korosztályban is pályára léptek a Hargita megyei ifjúsági kosárlabdacsapatok. Az ISK Gyergyószentmiklós és a VSK Csíkszereda gárdái idegen környezetben játszották le bajnoki meccseiket.

Marcel Ţenter november végén képzést tartott a VSK Csíkszereda ifjúsági csapatainak

Idegen környezetben léptek pályára a hétvégén a Hargita megyei kosárlabdacsapatok az országos utánpótlás-bajnokságokban. November végén egy másik eseményre is sor került Csíkszeredában, a VSK utánpótláscsapatai számára Marcel Țenter tartott képzést.
A VSK Csíkszereda U18-as lánycsapata Désen játszott. Szombaton a házigazda LAPI ellen szenvedtek vereséget 80:28 arányban, míg vasárnap a LPS Gyulafehérvár győzte le a csíki lányokat 56:32-re. .
Az U15-ös lánybajnokságban a csíki és a gyergyói csapat is Sepsiszentgyörgyön szerepelt, és mindkét gárda elvesztette mérkőzéseit. Az ISK Gyergyószentmiklós 61:32-re kapott ki az ISK Sepsiszentgyörgytől és 70:47-re a Kézdivásárhelyi Nagy Mózes Kollégium csapatától, míg a VSK Csíkszereda 51:32 arányban maradt alul a helyi ISK-val szemben, viszont a kézdivásárhelyiektől csak szoros csatában, mindössze négy pont különbséggel vesztett 68:64-re. A II., nyolccsapatos csoportban szereplő Hargita megyei csapatok közül a VSK Csíkszereda 9 ponttal (3/3) a negyedik helyen áll, míg az ISK Gyergyószentmiklós 7 ponttal (1/5) a hatodik.
Megtört a jég viszont az ISK Gyergyószentmiklós U15-ös csapata számára, amely a 2018/2019-es pontvadászatban először hagyta el győztesen a pályát. A csapat Iași-ban szerepelt, és szombaton a délelőtti meccsen ugyan még kikapott 77:40-re a CSM Bukarest csapatától, délután viszont óriási, 94 pontos különbséggel 103:9-re nyert az ABC T-Pack Ploiești ellen. A 4. csoportban szereplő gyergyóiak a sikernek köszönhetően az utolsó előtti – hetedik – helyen állnak 8 ponttal (1/6).
Az U14-es bajnokságban az ISK Gyergyószentmiklós lánycsapata egy vereséggel és egy győzelemmel tért haza a fővárosból. Pénteken délelőtt 77:22 arányban győztek a gyergyói lányok a helyi ISK 2 ellen, délután mindössze kétpontos különbséggel, 45:43-ra kaptak ki a Champions SE-től, így az A3 csoportot a második helyen zárták.
A VSK Csíkszereda U14-es fiúcsapata is egy sikerrel és egy vereséggel zárt Aradon. Péntek reggel a csíkiak 56:53-ra nyertek a Kolozsvári ISK-Viitorul ellen, délelőtt pedig 69:37 arányban kaptak ki az Aradi Valbon-tól, így a C3 csoportban a második helyen zártak.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek