Idegenben játszanak a kosárlabdázók

26

A hétvégén több korosztályban is pályára lépnek a Hargita megyei ifjúsági kosárlabdacsapatok. Az ISK Gyergyószentmik­lós és a VSK Csíkszereda gárdái idegen környezetben játsszák le a soron következő bajnoki meccseiket.

Idegen környezetben lépnek pályára a hétvégén a Hargita megyei kosárlabdacsapatok az országos utánpótlás-bajnokságokban. A szakszövetség kihasználva a hosszú hétvégét, már holnapra több találkozót is kiírt különböző korosztályokban.
A VSK Csíkszereda U18-as lánycsapata Désen játszik szombaton a házigazda LAPI, vasárnap a LPS Gyulafehérvár ellen. A lányok az I. csoportban szerepelnek, és még nem ízlelték meg a siker ízét. Az U15-ös pontvadászatban az ISK Gyergyószentmiklós fiúcsapata is az első győzelemért hajt, a gárda szombaton két meccset játszik Iași-ban, délelőtt a CSM Bukarest, délután az ABC T-Pack Ploiești lesz az ellenfelük. Az U15-ös lánybajnokságban a csíki és a gyergyói csapat is Sepsiszentgyörgyön szerepel. Az ISK Gyergyószentmiklós és a VSK Csíkszereda szombaton a helyi ISK-val és a Kézdivásárhelyi Nagy Mózes Kollégium csapatával játszik.
Az U14-es bajnokságban az ISK Gyergyószentmiklós lánycsapata holnap két meccset játszik a fővárosban a helyi ISK 2 és a Champions ellen. A VSK Csíkszereda fiúcsapata viszont Aradon lép pályára holnap a helyi Valbon és a Kolozsvári ISK-Viitorul ellen.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.