Idegenben győztek

56

Idegen környezetben győzött szombaton az FK Székely­udvar­hely a hazai teremlabdarúgó 1. Liga 20. fordulójában. Az udvarhelyiek a resicabányai csapat legyőzésével egy újabb fontos lépést tettek a rájátszásba jutásért.

Négygólos győzelmet aratott idegenben az FK Székelyudvarhely a hazai teremlabdarúgó 1. Liga 20. fordulójában, a sikernek köszönhetően az udvarhelyiek egy fontos lépést tettek a rájátszásba jutásért vívott harcban. Az FK végig magabiztosan játszott, a hazaiak az utolsó percekben tudták csak megszerezni a becsületgólt.
A Resicabányai Muncitorul elleni meccsen Biró a 13. percben szerezte meg az FK-nak a vezetést, három perccel később Szécsi volt eredményes. Daniel a 26. percben háromra növelte a vendégek előnyét, majd előbb Biró a 30. és Szécsi a 35. percben tudott duplázni. A hazaiak a meccs véghajrájában szerezték meg becsületgóljukat. Az FK Péter – Szécsi, Szőcs Lóránt, Csoma Ferenc, Biró felállással kezdett, a második félidőben Klein védte az udvarhelyiek kapuját, de pályára lépett még Daniel, Miklós, Kedei, Silion, Kovács és Boda is. Jakab Zoltán a találkozót követően azt mondta, örül, hogy csapata jól játszott „Ez a győzelem nagyobb arányú is lehetett volna, helyenként jól játszottunk, jó csapat benyomását keltettük” – mondta az FK Székelyudvarhely edző-klubelnöke a találkozót követően.
Az alapszakaszban még négy találkozója van hátra az FK Szé­kelyudvarhelynek. A csapat a 21. fordulóban az ugyancsak rájátszásért küzdő CSMS Iași-t fogadja vasárnap 18 órától, majd idegenben a Temesvári Informaticával, hazai pályán a Galaci Uniteddel, majd újból vendégként a Kolozsvári Clujanával játszik az udvarhelyi gárda. Az utolsó két fordulóban pihenni fognak az FK focisai, mivel a 25. játéknapon szabadnaposak, a zárómeccsüket pedig játék nélkül nyerik meg a Galactic ellen, mert a focșani-i csapat a téli szünetben kilépett a bajnokságból.

Eredmény
Teremlabdarúgás, 1. Liga, 20. forduló: Resicabányai Muncitorul – FK Székelyudvarhely 1–5 (0–2). Az udvarhelyi gólszerzők: Biró 2, Szécsi 2, Daniel 1.

HN-információ

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek