2021, január 24, vasárnap.
custom_html_banner1

Idegenben és itthon

Az FK Csíkszereda idegenben, míg a Székelyudvarhelyi FC hazai környezetben lép pályára a román labdarúgó harmadik ligában. A csíkiak ma a Bihar megyei Fugyivásárhelyre utaznak, míg a Székelyudvarhelyi FC a Kolozs megyei Nemeszsukot fogadja. Előrelépnének a táblázaton.

Nem engednék elvinni a pontokat Udvarhelyről Fotó: sportulsalajean.ro
Nem engednék elvinni a pontokat Udvarhelyről Fotó: sportulsalajean.ro

Nem sikerült jól egyik megyei csapatnak sem a legutóbbi forduló a labdarúgó harmadik ligában. Az FK Csíkszereda bár pontot szerzett Radnót ellen, sokan elfelejtenék azt a találkozót, míg a Székelyudvarhelyi FC egygólos vereséget szenvedett Lénárdfalván, bár közel állt a pontrabláshoz.
Most újabb lehetőség előtt állnak a csapatok. Az FK ma délután a 11. helyen álló és öt pontot eddig megszerző Fugyivásárhely vendége lesz. Az Ilyés Róbert–Albu László vezényelte csíki csapat csupán a legutóbbi összecsapáson sérülést szenvedő Majzik Adriánra nem számíthat. Más mindenki bevethető.
A Székelyudvarhelyi FC az eddig felemásan teljesítő Ne­meszsukot fogadja. Amennyiben a Botorok János–Szín Ferenc vezényelte udvarhelyi legénység ugyanazzal az odaadással fog küzdeni, mint Lénárdfalván, akkor akár a győzelem is meglehetne.
Az FK Csíkszereda ma délután 17 órától lép pályára a Fugyivásárhelyi SK otthonában, míg a Székelyudvarhelyi FC holnap 17 órától fogadja a Nemeszsuki Unireát.

Folytatni a sorozatot
Az FK Csíkszereda korosztályos csapatai hazai pályán lépnek pályára az országos ifjúsági bajnokságban. Az U19-es csapat holnap 12 órától a LPS Suceavát, míg az U17-esek 14 órától a CSS Botoşani-t látják vendégül.

Feledtetni a vereséget
Ma délután 18 órától az FK Székelyudvarhely teremlabdarúgó-csapata újabb székelyföldi rangadón lép pályára. Ezúttal a Kézdivásárhelyi KSE lesz a Jakab Zoltán által dirigált együttes ellenfele, ráadásul idegenben. Az FK eddig mindkét hazai találkozóját elveszítette, ám idegenben nyerni tudott. Ezt a sorozatot pedig továbbvinnék.

Kapcsolódó cikkek:

14,352RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb