2021, január 24, vasárnap.
custom_html_banner1

Idegenbeli kiszállások

A negyedik forduló mérkőzéseivel folytatódik a labdarúgó harmadik liga. Mindkét megyei csapat idegenben lép pályára. Az FK Csíkszereda a Kolozsvári Sãnãtatea, míg a Székelyudvarhelyi FC a Máramarosszigeti CSM vendége lesz. Nehéz meccsek elé néznek a csapatok.

Átmentenék a jó formát a csíkiak a mai mérkőzésre is Fotó: Halmágyi Zsolt
Átmentenék a jó formát a csíkiak a mai mérkőzésre is Fotó: Halmágyi Zsolt

Nincs megállás a labdarúgó harmadik ligában sem. A megyei csapatok újabb feladatok elé kerülnek a hétvége során, amikor a negyedik forduló mérkőzéseit rendezik. Az FK Csíkszereda a Kolozsvári Sănătatea vendége lesz, amelyet pozitív előjelekkel várhat, hiszen a legutóbbi két fordulóban hat pontot szereztek a csíki fiúk. Ráadásul legutóbb épp azt a Máramarosszigetet sikerült legyőzni, amelyik a feljutásra pályázik. Igaz, a Kolozsvár is jó formában van, hiszen ők is kettőt nyertek az utóbbi két hétben, ráadásul több tapasztalt első ligát megjárt játékosuk van.
A Székelyudvarhelyi FC-nél a sorok rendezésére készülnek a legutóbbi fordulóban elszenvedett Régen elleni vereség után. Feladatuk nem lesz könnyű, hiszen épp Máramarosszigetre utaznak.
A FK Csíkszereda ma 17 órától, míg a Székelyudvarhelyi FC holnap 17 órától lép pályára.

 

Kapcsolódó cikkek:

14,353RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb