Ilyés Róbert az OSK másodedzője

Ifjúsági csapatból felnőttcsapatba igazolt

77

A székelyudvarhelyi születésű László Csaba vezetőedző mellé csíkszeredai másodedzőt talált magának a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK első ligás labdarúgócsapata Ilyés Róbert személyében. Ilyésnek már van ilyen jellegű tapasztalata, hiszen korábban a Brassói FC másodedzője is volt.

Ilyés Róbert (középen) klubot vált, az OSK-hoz igazol

A Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK újabb szerzeményt jelentett be ami az első ligás labdarúgócsapat szakmai stábját illeti. Új szakemberrel egészült ki a Sepsi OSK szakmai stábja, segédedzőként Ilyés Róbert fogja segíteni László Csaba vezetőedző munkáját – írja az OSK közleménye. A jelentős játékosmúlttal rendelkező Ilyés Róbert legutóbb az FK Csíkszereda U19-es csapatát irányította vezetőedzőként, de volt korábban az első ligás Brassói FC labdarúgócsapatának másodedzője is.
Labdarúgóként az 1997–1998-as szezonban debütált a román élvonalban, és pályafutása során játszott a Foresta Suceava, az Astra Ploiești, a Rapid Bukarest, az azerbajdzsáni Khazar Lankaran, az FC Brassó, a Marosvásárhelyi FCM és az FK Csíkszereda együttesében is.
– Ez egy előrelépés a karrieremben, amelyre nagy szükségem volt. László Csaba munkáját fogom segíteni, aki még Németországban szerezte meg az edzői Pro licencet. Hatalmas nemzetközi tapasztalata van, amelyből profitálhatok. Ugyanakkor nem lesz ismeretlen a másodedzői tevékenység, hiszen a Brassói FC-nél Ţicleanu és Pelici mellett dolgoztam, akiktől szintén sokat tanultam – fogalmazott Ilyés a liga2.ro szakportálnak.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek