Hosszabbított határidő

SICULUS fesztivál

88

Partnerei segítségével a Hargita Megyei Hagyományőrzési Forrásközpont 2018-ban újraindítja az egykori, nagy sikernek örvendő SICULUS fesztivált, és meghosszabbította a jelentkezési határidőt: július 18., szerda 16 óráig nevezhetnek be az érdeklődők.
A szeptember 6–9. között Szé­kelyudvarhelyen megtartandó zenei fesztivál versenyprogramja kétfordulós. A rock, pop-rock, folk-rock, metal stb. zenei stílusok valamelyikét játszó zenekarok vagy szólóénekesek két saját szerzeménnyel nevezhetnek be az első fordulóba. A szervezők kérik, hogy demofelvételt, esetleg YouTube-linket töltsenek fel a benevezéskor, továbbá a benevezési lap mellé csatolják a dalok kottáját dallamakkordjelzésekkel, alatta a szöveggel, továbbá egy darab nagy felbontású zenekari fotót .jpg kiterjesztésben. Online regisztráció: http://siculusfestival.hargitamegye.ro
További információk: Hargita Megyei Hagyományőrzési Forrásközpont, Székelyudvarhely, 1918. december 1. utca 9. szám, 2. emelet, Hargita megye, e-mail: office@hagyomany.ro, telefon: 0266–214440, 0744–600928.

HN-információ

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.